Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Austevoll Kraftlag

Som et selskap med drift innenfor energi og kommunikasjon tilbyr Austevoll mange tjenester. Hos de kan du få både strøm, nett, bredbånd, TV, telefoni samt vann- og avløpstjenester.

Selskapet ble etablert helt tilbake i 1946 og har med det god kunnskap om drift etter mange år i bransjen. Derfor kan du stole på at Austevoll er en trygg og erfaren nettleverandør og strømleverandør.

Virksomheten er en viktig aktør i det lokale samfunnet og de er opptatt av å gi tilbake. Overskuddet går enten til de private eierne eller tilbake i samfunnet i Austevoll.

Nettleie

Austevoll tilbyr nettleie til kunder i sitt område. Det betyr at forbrukere betaler nettleie til selskapet mot å få lov til å koble seg til nettet deres.

Nettleie er noe man betaler for å få transportert strømmen fra leverandør og hjem til huset sitt. Det er ofte to forskjellige selskaper som leverer strøm og nett.

Kraft

Hvis du som privat kunde ønsker å kjøpe strøm av Austevoll, har du tre forskjellige valg for avtale. De fire variantene heter GarantiKraft, Markedskraft og Fastpris.

Kraft fra Austevoll er 100% fornybar energi fra vannkraftverk.

GarantiKraft

Med denne avtalen får du strøm til innkjøpspris. I tillegg betales det for et lite påslag hver måned. Men de som kjøper inn strømmen hos Austevoll sørger for prissikringer på børsen for strøm.

Så du unngår å få de høyeste pristoppene. For denne sikkerheten betaler kundene et lite risikotillegg. Avtalen har ingen bindingstid og ingen fast pris i måneden.

Her får du priser som følger utviklingen i markedet for kraft, men avtalen gir mer beskjedne svingninger enn andre spotavtaler kan gjøre.

Markedspris

Hvis du ønsker et rent spotprodukt er dette avtalen for deg. Her får du priser som følger markedet, og du vil dermed aldri betale mer enn det markedsprisen ligger på.

Prisen kan variere fra time til time. Men når du får fakturaen for en måned, vil du få oppgitt en pris som er gjennomsnittet for hele måneden.

Fastpris

Dersom du ønsker en forutsigbar hverdag, kan fastpris være en løsning. Da «låser» man prisen til én fast pris for en viss periode, som regel 12 måneder. Prisene på markedet for kraft vil dermed ikke påvirke den prisen du betaler for strøm.

Austevoll pleier ikke å anbefale fastpris for å få den rimeligste avtalen. Men dersom man ønsker kan man få en slik avtale med fast pris på forespørsel.

Hvorfor bør du velge Austevoll Kraftlag som leverandør?

Dersom du velger å få strøm og/ eller nett fra Austevoll, velger du en trygg og erfaren leverandør. Da får du et bra produkt til en konkurransedyktig pris.

Men det finnes også flere gode grunner til å velge denne leverandøren. Austevoll har både et viktig fokus på klima og de gir i tillegg tilbake til det lokale samfunnet.

Fokus på klima

Ved å produsere energi i vannkraftverk, kan Austevoll tilby fornybar energi til sine kunder. Det er bra for miljøet og er en mer bærekraftig løsning for fremtidige generasjoner.

Gir tilbake til samfunnet

Som en stor aktør i det lokale samfunnet, er selskapet opptatt av å gi tilbake til det lokale samfunnet. Det gjør de blant annet gjennom sponsing av lokale lag og foreninger. Det kan være alt fra idrett, kultur og andre formål som har en positiv effekt for Austevoll.

Dermed kan du med god samvittighet betale regningen din, og vite at pengene dine indirekte går tilbake til samfunnet.

Nettside

På virksomhetens hjemmeside www.aksa.no kan man lese mer om nett, strøm, bredbånd og vann- og avløpstjenester.

I tillegg kan du finne informasjon om priser og vilkår, varmepumper, mer om bedriften og hvordan du kan komme i kontakt med kundesenteret.

Min Side

Det finnes en funksjon som heter «Mi Side» der du som kunde kan logge inn med e-post eller brukernavn og passord. Inne på siden kan du enkelt få en oversikt over ditt kundeforhold.

Her kan du blant annet sjekke forbruk fra måned til måned, endre kontaktinformasjon eller betalingsmåte, levere måleravlesninger og mye mer.

Du finner også her en oversikt over både gamle og nye fakturaer slik at du kan se hvor mye kostander du har til strøm. Og eventuelt forberede deg på neste måneds regning.

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål eller andre henvendelser til Austevoll Kraftlag kan du ringe de på telefonnummer 55 08 01 00. Hvis du vil ringe direkte til marked er nummeret 55 08 02 00.

Et alternativ er å sende en e-post til [email protected].

Åpningstider til kundesenteret er fra mandag til fredag mellom klokken 08:00 til 15:30.

Du kan også sende en melding over nettsiden deres. Kontaktskjemaet finner du under «Kontakt oss». Der skriver du inn beskjeden din og legger ved telefonnummer og e-post. Så vil en fra kundeservice kontakte deg når de har anledning.

Dersom du skal melde fra om feil eller avvik, kan du ringe til vakttelefonen på nummer 55 08 04 00.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.