Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Aurland Energiverk

Aurland kommunale kraftlag ble stiftet i 1972. Kraftlaget gikk inn i Voss og Omland Energiverk ved årsskiftet i 1992. Tre senere besluttet de å gå ut av sammenslutningen, og ble med det til Aurland Energiverk AS

Aurland Energiverk AS leverer strøm til innbyggere i Aurland, og har områdekonsesjon i Aurland kommune. Dette betyr at de har monopol på distribusjon av elektrisk kraft i området.

Selskapet har en aksjekapital på 11 millioner, fordelt på nærmere 23000 aksjer. Aurland kommune står som eier av samtlige aksjer.

Produkter

Ettersom Aurland Energiverk har monopol i området de opererer i, er ikke valgmulighetene i området all verden. Kundene får til gjengjeld svært gode betingelser på de avtalene som er tilgjengelig.

Som kunde, dvs beboer på Aurland, kan du velge mellom Kraftpris uten binding og Fast Kraftpris ut 2019.

Kraftpris uten binding er et alternativ for den som ikke ønsker å ha en fast pris som strekker seg ut kalenderåret. Kraftprisen i markedet styrer prisen på denne strømavtalen, og kan sjekkes på Strømpris sine sider.

Fastprisavtalen gjelder for et helt kalenderår, eksempelvis ut 2019. For kunder som kommer fra andre strømleverandører, tilbyr Aurland Energi en fast strømpris ut året.

For begge avtaler gjelder bindingstiden ut året. Brudd på avtaleperioden medfører et gebyr på 100kr pr mnd som er igjen av avtalen.

Priser

  • Kraftpris uten binding: 42 øre /kWh inkl. avgift.
  • Fast kraftpris ut 2019: 38 øre /kWh inkl. avgift.
  • Fast kraftpris hele 2019: 37 øre/ kWh inkl. avgift.

Hvorfor velge Aurland Energiverk

Har du valgt å bo i Aurland Kommune, er Aurland Energiverk det eneste alternativet, med unntak av noen små områder. Fordelen med det kommunestyrte energiverket, er at beboere i kommunen får meget gunstige vilkår på strømavtalene.

Grunnen til dette er at kommunen har som mål å gi kundene en så god pris som mulig. Aurland Kommune skal dog være sikret en liten fortjeneste

Kontakt og kundesenter

Adresse:

Aurland Energiverk AS

Låvi 2, 5745 AURLAND

Åpningstider:

07.30 - 15.00

Kundeservice: 57 63 20 90

E-post: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.