Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Alta Kraftlag

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Alta Kraftlag ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Alta Kraftlag og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Alta Kraftlag og andre selskaper

Alta Kraftlag

Helt nord i landet finner vi byen Alta og Alta Kraftlag. De drifter og vedlikeholder nett til både strøm og fiber.

I tillegg har selskapet drevet med produksjon av kraft samt hatt eierposter i mange andre bedrifter i området.

Driften ble etablert i 1948 og har siden det sørget for at kommunene Loppa, Alta og Kvænangen har tilgang på strøm og fiber gjennom sitt nett.

Med hovedkontor i Alta sentrum er 65 ansatte klare for å gi deg som kunde et bra produkt og et godt kundeforhold. Etter mange år i bransjen har Alta Kraftlag god kunnskap om markedet.

Strøm

Hvis du ønsker å bli strømkunde gjennom Alta Kraftlag, kan du gå inn på hjemmesiden deres. Under kategorien «strøm» finnes det et skjema som du kan fylle ut med e-post, telefonnummer og informasjon om ditt hus og tomt.

Da vil selskapet snarest ta kontakt med deg slik at dere sammen kan se hva slags muligheter som finnes. De vil hjelpe deg å velge riktig strømleverandør for deg og ditt forbruk.

Nettleie

Hovedaktiviteten til kraftlaget er å vedlikeholde og drifte nettet i Alta. Det gjelder både nett som leverer strøm og nett som leverer fiber.

Hva er egentlig nettleie?

Nettleie er det du betaler til din nettleverandør for å få lov til å koble deg på nettet deres. Da vil de levere strømmen fra din strømleverandør og hjem til ditt hus.

Man kan sammenlikne nettleie med å handle varer fra en butikk på nettet. Da kjøper du varene fra én bedrift og betaler en annen bedrift for å få varen fraktet hjem til deg. Det samme gjelder for strøm.

Hvor mye du må betale i nettleie varierer fra selskap til selskap, og ut ifra hvor du bor i landet. Men NVE (Norges Vassdrag og Energidirektorat) setter satser for hvor mye nettleverandører kan ta betalt. Så du kan alltid vite at du får en fornuftig pris som er ganske lik andre leverandører.

Nettside

På selskapets nettside www.altakraftlag.no kan man finne mye nyttig informasjon. Her kan du blant annet lese om strøm, fiber, saker relatert til linjeskift og mye mer.

Min Side

På hjemmesiden kan du som er kunde logge på «Min Side» med brukernavn og passord. Her kan du enkelt få en oversikt over den avtalen du har og hva slags vilkår som gjelder for den. Du kan også oppdatere kontaktinformasjon eller bytte betalingsmåte.

Både eldre og nye fakturaer er tilgjengelig på Min Side slik at du kan sjekke ditt forbruk og holde styr på utgiftene.

Sosiale medier

Alta Kraftlag har egne sider på diverse sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Facebook

På selskapets side på Facebook legges det ut oppdateringer om diverse aktuelle saker og nyheter. Dette kan være alt fra nye ansatte, andre beskjeder fra selskapet eller tips til fordeler du kan få som kunde.

Instagram

Her vil det deles bilder fra arrangementer i området eller bilder fra den daglige driften. Kanskje vil det også i ny og ne arrangeres konkurranser med fine premier som alle kan delta i.

Twitter.

Denne plattformen brukes til å sende ut kortere beskjeder. Det kan være melding om både planlagte og ufrivillige strømbrudd, eller andre feilmeldinger.

Her kan det være lurt å følge med hvis du er kunde, slik at du hele tiden kan holde deg oppdatert på hva som skjer.

Hvorfor bør du velge Alta Kraftlag?

Ved å velge Alta Kraftlag som din nettleverandør vil du bli koblet på et trygt og velfungerende nett. Du får også en rimelig og fornuftig pris på nettleie.

Kontakt

Det kan dukke opp mange spørsmål i sammenheng med nettleie. Hvis du ønsker å kontakte Alta Kraftlag kan du ringe de på telefonnummer 78 45 09 00. Et annet alternativ er å sende en e-post med din beskjed til [email protected]

Man kan også sende inn en melding gjennom hjemmesiden til selskapet. Da skriver du inn din beskjed og legger ved e-postadresse og telefonnummer. Da vil en fra kundeservice ta kontakt og svare deg så fort de har anledning.

Adressen for post er:

Postboks 1602

9509 Alta

Adressen for besøk er

Markveien 46

9509 Alta

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer