Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Agder Energi

Som Norges fjerde største produsent av energi, er Agder en trygg leverandør. 100 % av energien de lager, kommer fra fornybare kilder. Dermed er det ikke bare et godt tilbud på pris, men også et fornuftig valg for miljøet.

De er også ansvarlig for å levere nettet i Agder. Det vil si at de sørger for at du får strøm hjem i ditt hus.

Vannkraft

Vannkraft står for 99% av all kraft som Agder produserer. Det er den viktigste kilden vi har i Norge til fornybar energi. Her er Agder Energi en av de fremste i landet.

I tillegg til gevinsten for miljøet, er det et stort gode til samfunnet. Overskuddet fra produksjonen skaper store verdier som overfører tilbake til offentlige eiere, og videre ut igjen i samfunnet.

Agder Energi har hele 49 vannkraftverk som de enten eier eller er deleier i bare i Aust- og Vest-Agder, og sørvestre Telemark.

Totalt produserer selskapet hele 5% av nasjonens samlede behov for energi. Med andre ord er selskapet ledende både i teknologi og utførelse på dette området.

Nett

I tillegg til å produsere kraft, står Agder Energi Nett med ansvar for strømnettet i hele Agder. Det vil si at de både har bygget og i dag vedlikeholder nettlinjer i området. Slik at alle kunder kan få fraktet energien fra leverandøren og helt hjem til sine hus.

Strøm fra LOS

Leverandøren som leverer strøm til markedet for privatpersoner heter LOS. De er både en stor aktør lokalt i Agder, men også viktige på det nasjonale plan. I dag har leverandøren omtrent 150 000 kunder.

Så dersom du ønsker å få levert energien som Agder Energi produserer, bør du bli kunde hos LOS. Les mer på deres sider for informasjon om produkter og priser.

Hvorfor bør du velge Agder Energi?

Det er hvert fall to gode grunner til å velge Agder Energi. For det første produserer de energi på en fornybar måte som er veldig miljøvennlig. Da kan du bruke strøm med god samvittighet samtidig som du får en god pris.

For det andre, kan du være sikker på at overskuddet går tilbake til samfunnet lokalt. Det er fordi det er lokale og offentlige aktører som eier selskapet. De vil forvalte pengene i tiltak som er bra for både samfunnet og deg.

Nettside

På hjemmesiden www.ae.no finnes det veldig mye nyttig informasjon. Her kan man lese mer om vannkraft, marked og nett. I tillegg finnes det artikler om hele konsernet, hvordan de bidrar i samfunnet og pressemeldinger.

Det er også en oversikt over om det er noen strømstanser i området. Da kan du se status og når det vil bli ordnet opp i. Her kan du også melde fra om feil på nettet.

Kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Agder Energi, kan du ringe de på telefonnummer 38 60 70 00. Eller man kan sende en e-post til [email protected].

Hvis du ønsker å kontakte Agder om nett kan du ringe 38 60 72 72. Det gjelder både henvendelser som gjelder kundesenter og feilmeldinger.

Adresse:

Kjøita 18

4630 Kristiansand

Post adresse: 

Agder Energi

Postboks 603 Lundsiden

4606 Kristiansand

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.