Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

yA Bank

Ya er en del av Resurs Banks, som ble startet i 1977. Først i 2016 ble de børsnotert. Konsernet drives i hele Norden, og har i dag over 5,7 millioner kunder. De leverer også finansløsninger for flere parnerere, gjennon kredittkort, privatlån, delbetaling og forsikringer. 

Få tilbud på forbrukslån fra yA Bank og andre banker

Om YA Bank

Har du mange smålån som du gjerne skulle ha samlet? Da kan det hende at et større forbrukslån er tingen for deg. Mange smålån kan skape en del uro, derfor er det mange som går for et større lån for få litt mer kontroll over økonomien.

Lån fra YA Bank

yA Bank er en av de bankene som er perfekte dersom man skal refinansiere. Dersom man skal bruke lånet til noe annet, gjelder nedbetalingstiden opp til fem år, men skal du samle smålån er saken en annen.

yA bank lar deg få en nedbetalingstid på helt opp til 15 år, men da er kravet at du tar opp dette lånet som en refinansiering. Det vil si at du skal bruke det til å samle andre lån/gjøre totalen billigere/gunstigere.

Forbrukslån fra Yabank

For å få lån i yA Bank må du oppfylle tre kriterier. Du må ha fylt 20 år, du må ha en inntekt på minimum 250 000 i året og du kan ikke ha noen betalingsanmerkning. Dersom du oppfyller alle dise, kan du velge å gå for et forbrukslån fra yA Bank, for eksempel for å få realisert et prosjekt eller for å få ryddet opp i smålån og kredittkort.

Få tilbud fra flere enn bare Ya bank

Før du bestemmer deg for hvem som skal gi deg forbrukslånet ditt, anbefaler vi at du ser deg litt rundt og gjør deg kjent med de tilbudene som finnes. Du kan gjerne be de ulike bankene om å sende deg tilbud. Når disse er mottatt kan du bruke tiden godt til å sammenligne og vurdere. Til slutt vil du sitte igjen med et godt lån som har en bra rente, og som gir deg akkurat det du trenger til den tiden du har behov for det.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.