Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud fra flere flyttebyråer i Viken

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på flytting fra flere flyttebyrå i %location%.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud fra flere flyttebyråer i Stavanger, med ett enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Flyttebyrå Viken

Flyttebyrå i Viken

Det er mye som skal gjøres når man flytter inn i et nytt hjem. Mange folk i Viken velger derfor å hyre inn et flyttebyrå for å gjøre hele prosessen enklere, og mer effektiv.

Et flyttebyrå sørger for at alle møblene og gjenstandene dine kommer trygt frem til den nye boligen. I tillegg kan de bistå med råd og veiledning angående flytting og transportoppdrag.

Finn et lokalt flyttebyrå

Viken fylke er landets mest folkerike fylke, med over 1,2 millioner bosatte i de 51 kommunene sine. Hvert år selges det derfor mange boliger der.

Fylket består av de tidligere fylkene Akershus, Buskerud og Østfold, samt Svelvik, Jevnaker og Lunner kommune.

I Viken har du derfor mange flyttebyråer å velge mellom. Fordelen er at de er eksperter på området, har lang erfaring, og vet hvordan de skal navigere seg rundt.

Hva et flyttebyrå kan hjelpe deg med

Et flytteoppdrag kan gjennomføres på flere forskjellige måter. Mange tror at et flyttebyrå enten gjør alt eller ingenting, slik er det ikke.

Det er ditt behov som kunde som er retningsgivende for hvordan oppdraget vil bli utført.

Om du selv ønsker å gjøre en egeninnsats ved å flytte mindre gjenstander i egen bil, mens et flyttebyrå tar de større tingene, er dette fullt mulig. Dette kan du kanskje også spare litt penger på.

Andre ønsker at flyttebyrået tar seg av alt innbo og løsøre. Det avhenger av dine individuelle behov.

En grunn til at mange velger å benytte seg av flyttebyrå, er at de er eksperter på hvordan møbler burde bli behandlet, og løftet rundt uten å skade kroppen.

Spesialister på flytting i Viken fylke

Å flytte store og spesielle møbler som piano, flygel, safe, glassbord og lignende er både tidkrevende og vanskelig.

Da lønner det seg å finne et flyttefirma i Viken med spesialkompetanse innenfor transportflytting av store møbler. Da vet du at tunge og skjøre møbler blir behandlet riktig.

Ulike flyttefirmaer i Viken kan også ha ulik spesialkompetanse. Dersom du har noen møbler du tror kan være en utfordring utenom det vanlige, er det lurt å forhøre seg litt rundt.

Viken flyttebyrå

Da kan det være lurt å ta kontakt med noen i ditt nærområde i Viken:

Før flytting

Et viktig moment i forbindelse med flytting er - planlegging. De aller fleste vet om når de skal flytte i god tid i forveien, så bruk denne tiden til forberedelser.

Huskeliste:

 • Søk om fridag i forbindelse med flytting
 • Varsle skole og barnehage om barnas flytting.
 • Kontakt rørlegger for å eventuelt bestille frakobling av oppvaskmaskin og vaskemaskin.
 • Bestill strømabonnoment til den nye boligen.
 • Melde flytting for å endre folkeregistrerte adresse.
 • Melde om adresseforandring til posten og andre.

Når flyttedagen nærmer seg, burde du:

 • Tømme fryseren når flyttedagen nærmer seg.
 • Påse at vaskemaskin og oppvaskmaskin er tømt for vann.
 • Lese av strømmåleren
 • Gi nøklene videre til de som skal flytte inn i boligen.

Når du har fått huket av dette er du godt forberedt på flytteprosessen til et nytt hjem!

Hva skal være med i flyttelasset?

Så over til det mer fysiske arbeidet: selve flyttingen av møbler.

Det er lett å bli overveldet over hvor mange ting man har klart å opparbeide seg gjennom årene. Før du pakker ned alle tingene kan det være lurt å gå igjennom hva du faktisk har, og vil beholde.

Det er lite poeng i å dra med seg gjenstander videre, som man egentlig ikke bruker, trenger eller ikke liker lenger. Benytt anledningen til å gi bort, selg eller kast det du ikke vil ha med over til den nye boligen din.

Gi bort, selg eller kast eiendeler du ikke bruker

Gi bort klær til Fretex, gi bort eller selg på Finn.no eller Tise, eller få flyttefirmaet til å kaste ting på en gjenbruksstasjon.

Flere flyttebyråer kan også rydde opp etter flyttingen. Om det er skrot fra loft og kjeller, avfall fra hage, eller noe annet du måtte ha behov for å kvitte deg med.

Hvordan pakke ned flyttelasset?

Resten av flyttelasset burde pakkes ned på en trygg og logisk måte. Det er lett å miste litt oversikt, så merk alle flytteeskene tydelig med hva de inneholder, eller hvor de skal plasseres.

Feil ved pakking og emballasje kan vanskeliggjøre hele flytteprosessen. Dette kan resultere i at flyttingen blir mye dyrere og strevsom.

For å være godt forberedt, er det en fordel å begynne pakkingen i god tid. Gjerne to til tre uker før flyttedato.

Et tips er å ta ett og ett rom om gangen og hele tiden vurdere hva du pakker.

Flytteutstyr

Før du begynner å pakke ned burde du sjekke at du har riktig flytteutstyr liggende. Det meste kan pakkes ned i esker, men klær, dyner, puter osv. kan pakkes ned i søppelsekker.

Hvis du fortsatt har originalemballasjen til TV, høyttalere og PC-utstyr, er dette veldig praktisk å pakke i.

Ellers er banankasser fra din lokale butikk i Viken et godt alternativ.

Du kan også få kjøpt spesialkasser til flytting. Det viktigste er at alle kasser har lokk. På den måten vil det være lettere å stable dem i en flyttebil, uten å skade innholdet.

Flyttelass - Tenk vekt

Generelt bør tunge ting legges i bunnen av eskene med lettere ting over. Ikke fyll en hel elske med tunge gjenstander – det skal tross alt bæres. Selv om det er logisk og pakke bøker sammen, vil dette bli for tungt.

Ti til femten kilo er passende vekt. Ved å krølle sammen litt papir og legge det øverst på midten i eskene bør du lukker dem, vil du også få et beskyttende luftlag.

Husk at eskene skal bæres; ikke fyll for mye i hver eske og ikke bruk for store esker. Eskene du bruker bør være stive, sterke og kunne lukkes.

Glass burde pakkes inn i avispapir, laminat, bølgepapp eller bobleplast.

Husk tape og tusj! For å ha oversikt over hele flyttelasset er det viktig å merke hva hver kasse inneholder, og hvilket rom de skal til på det nye bostedet.

Flyttevask i Viken

Nøye renhold er en viktig del av å flytte ut, og mange gruer seg til denne delen av flytteprosessen. Visste du at mange flyttebyråer tilbyr seg å ta denne jobben?

Ønsker du å fokusere på ditt nye hjem, eller er du rett og slett ikke glad i å vaske?

Ved å overlate ansvaret for vask til et flyttebyrå, kan du være sikker på at vasken er grundig og utført av folk med kunnskap og erfaring. Da slipper du også å kjøpe inn ekstra vaskeutstyr, som mange må.

Flyttefirmaer kan ofte tilby deg gode priser på andre tjenester det er vanlig at man trenger ved flytting.

Lagring av innbo

I forbindelse med flytting kan det bli problemer med plass og lagring. Flere flyttebyråer tilbyr kan også tilby deg mellomlagring av innbo. Her kan du lagre innbo i kortere eller lengre perioder – alt etter dine behov.

Ofte tilbys denne tjenesten i de større fylkene i Norge, som for eksempel Viken. Forhør deg derfor om flyttebyrået tilbyr lagring i de ulike byene i Viken.

Flyttebyråer som tilbyr lagring, er ofte godkjent for møbellagring gjennom en skadeforsikring. Om du har behov for mindre lagringsplass, kan du be om tilbud på minilager.

Pris på flyttefirma i Viken

Prisen på transport og flyttehjelp i varierer fra flyttebyrå til flyttebyrå, og for ulike byer. Vi anbefaler deg derfor å forhøre deg med flere av dem.

Det finnes mange flyttebyråer i Viken. Du har med andre ord mange å velge mellom. Sjekk også om noen av dem tilbyr gratis befaring.

Ved å bruke anbudstjenesten vår, kan du raskt få tilbud fra flere av flyttebyråene. Fordelen er at det er de som må kjempe om deg!

Få et godt tilbud på flyttetjenester i Viken

Det eneste som kreves av deg er å fylle inn et skjema.

Etter kort tid vil du bli kontaktet av ulike flyttebyrå, som kan gi deg et pristilbud basert på hva du skrev i skjemaet.

På den måten kan du enkelt sammenligne pris og velge tilbudet som passer deg best!

Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke, i tillegg til at du sparer tid og penger. Du har med andre ord ingenting å tape.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer