Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud fra flere flyttebyråer i Sarpsborg

 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • Uforpliktende og gratis å hente tilbud
  Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle
Få tilbud på flytting fra flere flyttebyrå i %location%.

Få god pris på flytting av tingene dine nå

Sammenlign tilbud fra flere flyttebyråer i Sarpsborg, med ett enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • Uforpliktende og gratis å hente tilbud
  Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle

Flyttebyrå Sarpsborg

Flyttebyrå i Sarpsborg

Det er mye å tenke på i forbindelse med å bytte hjem. Ved å få hjelp fra et flyttebyrå vil hele prosessen bli både enklere og mer effektiv. Et flyttebyrå tar ansvaret for ditt innbo og eiendeler og sørger for at dine verdifulle gjenstander kommer trygt frem. De gir også deg som kunde garanti om sikkerhet og service. I tillegg stiller et flyttebyrå til disposisjon med råd og veiledning angående flytting og transportoppdrag.

Hva et flyttebyrå kan hjelpe deg med

Et flytteoppdrag kan gjennomføres på flere forskjellige måter. Her er det ditt behov som kunde som er retningsgivende for hvordan det vil foregå. Om du selv ønsker å gjøre en egeninnsats ved å flytte mindre ting i egen bil, mens et flyttebyrå tar de større tingene, er dette fullt mulig. Eventuelt at et flyttebyrå flytter alt av innbo og løsøre. Dette er helt opp til deg selv og er noe du må avtale med valgt flyttefirma.

Å flytte store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er både tidkrevende og vanskelig. Da lønner det seg å finne et flyttebyrå i Sarpsborg med spesialkompetanse innenfor transportflytting av store møbler. De kan hjelpe deg med trygg flytting av tunge og skjøre møbler.

Før flytting

Før du skal flytte er det mye å huske på. Det er flere ting du må gjøre for å forberede til flyttingen. Det kan være lurt å sjekke flyttetips før du begynner planleggingen.

Først og fremst, søk arbeidsgiver om fridag i forbindelse med flytting. Deretter må skole og barnehage varsles om barnas flytting. Videre bør du kontakte rørlegger for å eventuelt bestille frakobling av oppvaskmaskin og vaskemaskin. Til slutt kan det være lurt å bestille flytting av telefon og nytt strømabonnement. Ved å gjøre dette er du godt forberedt på flytteprosessen til et nytt hjem!

Når det nærmer seg selve flytteprosessen er det også andre ting du bør tenke på og gjøre. Å skifte folkeregistrert adresse tar ofte litt tid å registrere, og det lønner seg derfor å sende flyttemelding til folkeregisteret tidlig i prosessen. Deretter melde om adresseforandring til posten og andre.

I forbindelse med flyttingen bør du merke tydelig alt som ikke skal flyttes. Husk også å tømme fryseren. Påse også at vaskemaskin og oppvaskmaskin er tømt for vann. I tillegg til å merke flyttelass for hvor det skal plasseres etter flytting. Sørg også for at det er plass til flyttebilen ute – både på gammel og ny adresse. Når du har forlatt den gamle boligen kan du lese av strømmåleren og gi nøklene videre til de som skal flytte inn i boligen.

Pakking og utpakking

Feil ved pakking og emballasje kan forsinke og vanskeliggjøre hele flytteprosessen. Dette kan resultere i at flyttingen blir mye dyrere. Derfor er det viktig å pakke riktig og være godt forberedt.

For å være godt forberedt, er det en fordel å begynne pakkingen i god tid. Gjerne to til tre uker før flyttedato. Ved å gjøre dette vil hele flyttingen foregå på en god og planlagt måte. Et godt tips er å pakke ett og ett rom om gangen og hele tiden vurdere hva du pakker. Bruk gjerne sjansen til å kaste eller gi bort ting du ikke har behov for å ta med deg videre.

Alle ting som får plass skal pakkes i esker. På klær, dyner og puter derimot kan du bruke søppelsekker. Har du fortsatt originalemballasjen til TV og PC-utstyr er dette veldig praktisk å pakke i. Ellers er banankasser fra din lokale butikk et godt alternativ. Du kan også få kjøpt spesialkasser til flytting. Det viktigste er å passe på at alle kasser har lokk. På den måten vil det være mye lettere å stable dem i en flyttebil.

Generelt bør tunge ting legges i bunnen av eskene med lettere ting over. Ikke fyll en hel elske med tunge ting – det skal tross alt bæres. Alt av glass pakkes i avispapir, men det kan sverte. Om noe er spesielt skjørt, lønner det seg å bruke laminat, bølgepapp eller bobleplast. Bøker og plater bør pakkes i passende kartonger. Begrens vekten slik at det ikke blir for tungt. Ti til femten kilo er passende vekt. Ved å krølle sammen litt papir og legge det øverst på midten i eskene bør du lukker dem, vil du også få et beskyttende luftlag.

Husk at eskene skal bæres; ikke fyll for mye i hver eske og ikke bruk for store esker. Eskene du bruker bør være stive, sterke og kunne lukkes. Husk tape og tusj! For å holde struktur og god effektivitet er det viktig å merke hva hver kasse inneholder og hvilket rom de skal til på det nye bostedet.

Flyttevask i Sarpsborg

Det mange gruver seg til i forbindelse med flytting er vask av bolig. Nøye renhold er en viktig del av å flytte ut, men visste du at mange flyttebyråer tilbyr seg å ta denne jobben?

I mange tilfeller kan rengjøring etter flytting være et krevende arbeid da man ønsker å fokusere på sitt nye hjem. Ved å etterlate ansvaret for vask til et flyttebyrå, kan du være sikker på at det blir gjort riktig av folk med kunnskap og erfaring. Boligen vil bli fullstendig rengjort og velduftende. Du blir garantert 100 prosent fornøyd med resultatet!

Bortkjøring og rydding ved flytting

Flytting er en god anledning til å rydde opp i alle tingene man har og kanskje kvitte seg med noe. Om du tar en opprydding i forbindelse med flytting blir det fort søppel og andre ting å kjøre bort.

Flere flyttebyråer tilbyr også å rydde opp etter flyttingen. Om det er skrot fra loft og kjeller, avfall fra hage, eller noe annet du måtte ha behov for å kvitte deg med.

Lagring av innbo

I forbindelse med flytting kan det ofte bli problemer med plass og lagring. Flere flyttebyråer tilbyr i tilknytning til sine flyttetjenester mellomlagring av innbo. Her kan du lagre tingene dine i kortere eller lengre perioder – alt etter dine behov. Ofte tilbys denne tjenesten i de større byene i Norge. Forhør deg derfor om flyttebyrået tilbyr lagring i Sarpsborg.

Flyttebyråer som tilbyr lagring er ofte godkjent for møbellagring gjennom en skadeforsikring. Om du derimot har behov for mindre lagringsplass, kan du be om tilbud på minilager.

Priser på flyttebyrå i Sarpsborg

Priser på transport og flyttehjelp i Sarpsborg varierer fra flyttebyrå til flyttebyrå. Vi anbefaler deg derfor å sjekke priser på oppdraget ditt hos flere.

Gjennom Tjenestetorget kan du raskt få tilbud fra flere flyttebyråer – kun gjennom ett skjema! Du fyller ut skjemaet og velger hvilke flyttebyråer du ønsker tilbud fra. Du vil dermed bli kontaktet av disse med et pristilbud basert på skjemaet du tidligere har fylt inn. På den måten kan du enkelt sammenligne og velge tilbudet som passer deg best! Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke – i tillegg til at du sparer tid og penger. Du har med andre ord ingenting å tape.

Få god pris på flytting av tingene dine nå

Sammenlign tilbud fra flere flyttebyråer i Sarpsborg, med ett enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.