cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Oppstart og etablering

I 2005 startet Vesterålskraft bredbånd AS opp, og er eid av datterselskapet Vesterålskraft AS. De bygger, driver og leier ut kommunikasjonsnett og innholdstjenester.

I tillegg er det selskapet Vesterålskraft Nett AS, et annet datterselskap, som drifter regional- og distribusjonsnettet i kommunene Bø, Sortland og Øksnes. Du vil med andre ord kunne få både strøm og bredbånd i ett. Gjennom samarbeidet med Altibox vil du også få tilgang til TV.

Vesterålskraft bredbånd

Vesterålskraft har et samarbeid med Altibox, noe som gjør at du kan kombinere TV og bredbånd. Kjøper du TV i tillegg til bredbånd får du rimeligere pakkepriser, noe som betyr sparte penger for deg.

Altibox tilbyr fleksible TV-løsninger slik at du får se på akkurat de kanalene du ønsker, akkurat når du vil og uansett hvor du er. Gjennom applikasjonen på mobil og nettbrett kan du «ta med deg» TV-en, noe som passer bra i en hektisk hverdag.

Altibox har også kommet med en helt ny dekoder som er mindre enn tidligere, og som er anbefalt av Tek.no. Her følger det med en enkel fjernkontroll.

Det er mange bredbåndspakker å velge mellom. Under har du en veiledende prisliste, samt hastighet og TV-tilbud for ulike pakker.

Husk at opplevd bredbåndshastigheter kan variere ettersom hvilket utstyr du bruker. Riktig bruk og oppdatert utstyr er viktig for å sikre at du får den hastigheten du betaler for. For den beste trådløse opplevelsen er Altibox Wifi Pluss å anbefale. Denne sikrer at du unngår dødsoner i hjemmet. Det vil si at alle i familien kan surfe, streame og game på et stabilt nett uansett om man sitter på soverommet, på kjøkkenet eller i stuen.

Kundeservice og kontakt 

For å bestille tjenester raskt kan du selv gå inn på vesteralskraft.no. Ønsker du veiledning eller hjelp på et problem kan du ringe de på tlf. 76 11 26 01 eller sende en mail til [email protected]

Foretrekker du heller personlig oppmøte kan du gå innom de lokale butikkene:

  • Bø kommune: Seine, 8469 Bø i Vesterålen
  • Øksnes kommune: Storgata 56, 8430 Myre
  • Sortland kommune: Strandgata 47, 8400 Sortland

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer