Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Telipol

Telipol startet opp i 2005 av gründer Kristoffer Røli i det han beskrev som “noe litt slitne lokaler i Gamlebyen” i Oslo. I 2005 var fasttelefoni vanlig og Telipol satset for fullt på IP-telefoni.

Bare noen år senere gikk de over på mobiltelefoni etter å ha bygget opp en solid kundebase. Da var dekningen mangelfull, men i 2009 tok de i bruk Telenors mobilnett. Siden da har selskapet hatt full Telenor-dekning.
 
Selv om selskapet har benyttet seg av Telenors nett, er Telipol opptatt av å være et alternativ til de store telekomselskapene. Telipol er uavhengig av det de kaller «duopolet» i den norske telebransjen – rettere sagt Telenor og Telias dominans.

For å sikre det å være et konkurransedyktig teleselskap utgjør de en forskjell på pris.

Telipol og Hudya

Før 2018 hadde Hudya Group overtatt rundt 15 000 abonnementer fra Telipol, og høsten 2018 ble det kjent at Hudya skulle kjøpe opp selskapet. Huyda var da en forholdsvis nystartet norsk bedrift. I dag har de derimot kontorer og kunder i Oslo, Stockholm og København.
 
Noen kaller Hudya en slags «one stop shop». Dette er fordi de siden start har hatt flere tjenester samlet på ett sted. Huyda tilbyr tjenester innen strøm, forsikring og refinansiering. Nå tilbyr de også mobiltelefoni gjennom Telipols hjelp, noe som har blitt en stor satsning.
 
At eierskapet har skiftet har ikke medført store forandringene for kundene. På nettsiden deres kan du lese at «nøkkelpersoner fra Telipol blir med videre til Hudya».  Både merkevaren og abonnement hos Telipol er det samme. Det er altså samme vilkår og betingelser, samt like priser som tidligere.

Telipols abonnementer og tjenester

Hudyas Telipol har mange ulike mobilabonnementer for å kunne tilby noe til alle og enhvers bruk. Nederste prisklassen er «Basis» for de som ikke har de store behovene og går opp til «Fri 30GB» for storforbrukerne. «Fri 30GB» fikk førsteplassen i TEK.no sin test av mobilabonnementer i kategorien “superbruker” i april i 2018.

Videre har de også fått delt førsteplass for abonnementet «Fri 3GB» på Dinside.no sin prisoversikt i januar 2019. Du kan derfor være trygg på at Telipol stiller opp med konkurransedyktige priser.

«Basis» abonnementet inkluderer 50 minutters taletid, 50 SMS og 50 SMS for snaue 39 kroner i måneden. Data er ikke inkludert, men for 99,- vil man få «Fri 500MB», inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS.

Du finner også en rekke ekstratjenester, blant annet:

  • Samme hvilket abonnement du velger, er bruken av BankID gratis
  • Alle abonnementer som inkluderer data har såkalt «data rollover». Skulle du ha ubrukt data til overs en måned, vil den resterende dataen bli overført
  • Med «Fri Familie» ringer man kostnadsfritt til andre familiemedlemmer
  • Alle Telipols kunder ringer gratis seg imellom
Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.