Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Telio

Siden 2003 har Telio vært et viktig selskap i det norske telemarkedet. De tilbyr både fasttelefon og mobilt bredbånd til sine kunder over hele landet. Telio har i lang tid vært den største leverandøren av fasttelefon via bredbånd til private husholdninger.

I 2012 kjøpte Telio selskapet NextGenTel og tok det inn i sitt selskap. Dermed er Telio ansvarlige for å levere bredbånd til en stor del av Norges befolkning gjennom disse to selskapene.

Produkter og tjenester

Når det kommer til internett, tilbyr Telio mobilt bredbånd. Det vil si bredbånd som bruker det mobile nettverket. Det samme som du bruker for å ha tilgang på internett på mobilen din.

Fleksibelt bredbånd

For å ha et slikt abonnement må man også en ruter. Denne kan du ta med deg rundt, enten på tur, på hytta, båten eller i bilen. Da slipper du graving eller annet styr som det noen ganger kan være med fiber eller kabel.

Sjekk dekningen

På Telio sine nettsider kan du sjekke hvor god dekning som finnes der du bor. Da skriver du bare inn adressen til der du skal ha bredbånd. Så vil du få informasjon om forholdene der. For eksempel vil det ikke alltid være like god dekning på fjellet som i byer. Da er det lurt å sjekke dekningen før du bestiller bredbånd til hytta.

Ulike abonnement

Telio tilbyr flere ulike avtaler med forskjellig kapasitet. Man kan velge mellom følgende størrelser:

  • 5 GB
  • 10 GB
  • 20 GB
  • 100 GB

Hva slags avtale som passer for deg, avhenger av hvor mye internett du bruker. Hvis dere er mange i familien og streamer mye film og serier, trenger man kanskje den største pakken.

Mens hvis du bor alene, eller bare trenger internett for å sjekke nyheter og lese mail, kan det holde med den minste. Ta kontakt med Telio dersom du er i tvil, så kan dere finne en god pakke sammen.

Hvorfor er Telio en bra leverandør?

Dersom du ønsker deg mobilt bredbånd, er Telio en bra leverandør. Hvis du ikke ønsker fiber eller kabel, er mobilt bredbånd en god løsning som også er veldig fleksibel.

Siden Telio kun tilbyr bredbånd via mobilnettet, er de eksperter på dette området. Derfor kan du stole på at du får god hjelp og oppfølging når det trengs.

Kontakt og kundeservice

Hvis du har et spørsmål og ønsker å kontakte Telio, kan man ringe til kundeservice på telefonnummer 98 70 21 01. Dersom du ringer fra utlandet er nummeret +47 21 49 65 65.

Hvis du har et spørsmål spesifikt vedrørende faktura, kan du bruke nummer 21 49 65 65.

Dersom du heller ønsker å sende en e-post, kan du bruke kontaktskjemaet. Det finnes under «kontakt oss» på hjemmesiden. Da fyller du inn e-post, navn og din beskjed så vil du få svar på mail i løpet av noen dager.

Chat

Et annet alternativ for å snakke med kundeservice er via chat. Funksjonen for dette finnes nederst på Telio sine nettsider. Da sender du bare av gårde beskjeden eller spørsmålet ditt, og så vil noen fra kundeservice svare deg så fort de kan. Dette går nok fortere enn både telefon og e-post.

Åpningstider

Kundeservice:
Dersom du kontakter kundeservice på det første nummeret er åpningstidene fra mandag til fredag mellom klokken 08 til 19. Og på lørdager er det åpent fra 10 til 18. Søndager er kundeservice stengt.
 
Faktura:
Dersom spørsmålet ditt er om faktura, gjelder egne åpningstider. Det er fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 21. Mens på lørdager er det åpent fra 10 til 15. På søndag er det stengt her også.

Nettside

På Telio sine nettsider https://www.telio.no kan man finne mye informasjon som er nyttig for både kunder og deg som vurderer å bli det. Her kan man blant annet lese om ulike produkter, priser, vilkår og mye annet.

Før du kontakter kundeservice kan det være en god idé å ta en titt på hjemmesiden. Så finner du kanskje svaret på det du lurer på, og slipper å ringe.

Min Side

På hjemmesiden finnes også «Min Side». Her kan alle kunder logge på med brukernavn og passord. Inne på siden kan du få en god oversikt over abonnementet og avtalen din. Man kan blant annet sjekke regninger og forbruk, eller melde flytting.

Adresse

Postadresse:
NextGenTel AS / Telio
Postboks 3, Sandsli
5861 BERGEN
 
For å returnere adapter:
NextGenTel – Telio
Postens Godssenter Oslo
0062 OSLO

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.