Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra flere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bredbånd

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

TDC Norge

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. TDC Norge vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra TDC Norge og andre selskaper

TDC Norge

Telia Norge og Get TDC har blitt til ett selskap etter at Telia Company kjøpte opp Get TDC fra TDC Group. TDC Norge er derfor med i Telia sin bedriftssatsning innen å bli en totalleverandør.

Bredbånd TDC Norge

TDC leverer maks hastighet på bredbåndet og sikrer at det alltid er oppe. Du kan være trygg på at du får et stabilt bredbånd til fast månedspris. Ved siden av tjenester innen bredbånd, tilbyr de IP VPN, WiFi, sikkerhet, redundans og har proaktiv drift.

Med deres oppetidgaranti kan du være sikker på at du alltid er på nett gjennom deres høykvalitets bredbåndsruter som har 4G backup inkludert. Skulle det vise seg at nettverket går ned, vil du automatisk bli koblet over på 4G. Når nettet så er oppe igjen kobles du over.
 
For deg som bedriftskunde er det ikke bare stabilt bredbånd som er viktig, men også sikkerhet og det å kunne tilby et gjestenettverk til kunder på besøk.

Hos TDC får du et eget gjestnett som gir kundene wifi-tilgang uten at det går på bekostning av sikkerheten. Ruterne kommer selvfølgelig med innebygget brannmur for sikkerhet.

Ønsker du utvidede løsninger kan TDC skalere alle løsninger for at det skal passe til akkurat din bedrift. Med andre ord skreddersyr de en komplett bredbåndspakke for dere. Har dere behov for økt kapasitet vil du naturligvis også kunne få dette. Deres mest avanserte produkt leverer båndbredde opp til 10 Gbit/s.

IP VPN

Gjennom IP VPN får du et eget multitjenestenett som knytter alle virksomhetens lokasjoner sammen i et sikkert, fleksibelt og kostnadseffektivt datanett. Her får din bedrift data der alt er samlet i ett med IP-telefoni, videokonferanser, gjestenett, TV, alarmer og mer.

Denne løsning er både smart og lønnsomt for din bedrift der kostnader knyttet til infrastruktur, drift og vedlikehold reduseres. I tillegg til at det gir god sikkerhet, og er både enkelt og fleksibelt.

TDC WholeSale

Nordens mest erfarne og komplette leverandør av telekom-tjenester er WholeSale. De utnytter alle aksessformer som fiber, DSL, HFC, radio linjer og mobil for å kunne gi den beste og mest stabile infrastrukturen. For å se alle tjenester TDC WholeSale tilbyr kan du gå inn på deres hjemmeside.

Andre tjenester

TDC leverer også en rekke andre tjenester som TV til bedrifter, infoskjermer, ulike mobilløsninger og telefoni.

TDC Kundeservice

Gjennom nettsiden deres kan du selv bestille ulike tjenester og produkter. Dette gjelder bredbånd, mobil, telefoni, TV og annet.

Du finner også Min Side, Invoice Online, Service Online og Skybasert telefoni på TDC.no. Logger du inn på Min Side vil du ha god oversikt over ditt forbruk, betalinger, utestående fakturaer og mer. Videre er TDC flinke med å oppdatere dersom det oppstår feil i dine tjenester gjennom feilmeldinger 24/7.

Ønsker du veiledning eller hjelp kan du ta kontakt med kundeservice på chat, epost eller tlf: 02150 eller tlf: 21502150. Åpningstider er kl. 08:00 til 16:00 i hverdagen.

Sammenlign pris på bredbånd

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer