cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Svorka bredbånd

Svorka bredbånd tilbyr internett til privatkunder, offentlige virksomheter og bedrifter som ligger i Sør-Trønderlag, Østerdalen og Nordmøre. Selskapet fokuserer på det lokale og har som mål å tilby den beste redbåndsdekningen i disse områdene.

For å sikre det beste bredbåndet jobber Svorka med å bygge ut fiber til de som er lokalisert i Halsa, Rindal, Surnadal.

Videre har de flere andre steder innen sitt satsningsområde der fiberutbygging er på planen. Der fiber ikke er bygd ut tilbyr de bredbånd via DSL. I tillegg til internett kan du få strøm fra Svorka.

Bredbånd, fiber og kabel TV

Svorka leverer fiber, coax, radio og kabel TV med Telenors grunnpakke gjennom enten fiber eller coax. Ved å bestille bredbånd og TV i ett vil du få bedre priser.

For digitale kanaler kreves det en dekoder fra Telenor, mens kanalpakken som inngår er grunnpakken. Her får de de mest populære kanalene, samt at du kan velge blant flere valgfrie kanaler. Ønsker du andre kanaler kan du kjøpe dette i tillegg.

Videre får du T-WE med på kjøpet, noe som gjør at du kan se på TV uansett hvor du er. Gjennom applikasjonen på mobilen eller nettbrettet, eventuelt på PC, vil du kunne se programmer du har gått glipp av og se på TV live.

Pris: Radiobredbånd

Er det ikke kabler i bakken har Svorka bygget ut radio-teknologi som gjør at du får trådløs teknologi gitt at du har fri sikt til en av senderne.

For å sikre en super dekning kan du kjøpe Premium Wifi fra Svorka. For deg med et stort hus med flere rom og over flere etasjer vil dette være særlig nyttig.

Svorka tilbyr deg også å teste ut produktet gratis. Det vil si at dersom du ikke er fornøyd, kan du returnere AirTies Air 4920 innen 14 dager. Her er det bare å teste ut, det er ingen ting å tape.

Svorka kundeservice

På Svorka min side kan du selv gjøre endringer av abonnementet, bestille tjenester og få oversikt over betalinger og utestående fakturaer.

Ønsker du hjelp kan du ta kontakt med kundeservice i hverdagen fra kl. 8:00 til 15:00. De har også en vakttelefon som er bemannet fra 15:00 til 21:00 i hverdagen og i helgene 09:00 til 18:00. Deres telefonnummer er 97 91 22 22.

Foretrekker du heller å sende mail, er deres mailadresse [email protected]. For personlig møte kan du besøke de på Svarvassvegen 6, 6650 Surnadal.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer