Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sund bredbånd

Sund bredbånd har tjenester og produkter for Aukra og Midsund til privatkunder, bedrifter og offentlige virksomheter. De fokuserer lokalt og jobber kontinuerlig for å optimalisere bredbåndsdekningen. Derfor jobber de stadig med å bygge ut sitt fibernettverk så enda flere får den beste hastigheten på markedet. Steder selskapet selv ikke har fibernett enda tilbyr de internett over radio.

Bredbånd og TV

Hos Sund bredbånd får du tilbud om bredbånd gjennom fiber og radio. Fiber gir klart den høyeste hastigheten. Der det ikke er kabler i bakken tilbyr de radio-/trådløs teknologi slik at du får internett.

Bredbånd over radio krever fri sikt til en av deres sendere. Du er derfor avhengig av å ligge innenfor dekningsområdet. I tillegg må du ha en antenne fra Sund Bredbånd. For å sjekke om du ligger innenfor dekningsområde og senderoversikt kan du gå inn på sundb.no.

For å spare penger bør du kjøpe både bredbånd og TV i ett. Da vil du få gode pakkepriser som totalt koster mindre enn om du hadde kjøpt det hver for seg.

Hos Sund får du TV levert av Telenor, og under er veiledende prisliste der Telenors TV-grunnpakke inngår. Dette er de mest populære kanalene, men du står selvfølgelig fritt til å bestille ekstra kanaler du måtte ønske.

Priser for fiberbredbånd

Det kan forekomme ekstra kostnader ved etablering, router, dekoder og programkort. 

Kundeservice

Har du spørsmål eller behov for hjelp kan du ta kontakt på mail til [email protected].

Ønsker du svar raskere når du de på vakttelefonen 40 00 10 26.

Ta kontakt dersom du ønsker å endre på ditt abonnement, bestille tjenester eller få oversikt over fakturaer og betalinger.

På sund bredbånd no får du hjelpen du har behov for. 

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.