Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

StayOn

StayON AS er eid av Altibox AS i Stavanger og er et nyetablert aksjeselskap.
Som kanskje kjent, er Altibox en fiberleverandør i Norge, der de leverer ulike pakke-løsninger med TV i tillegg til bredbåndet. Hos StayOn finner du tilbud til både private kunder og bedriftskunder.

StayOn privat

StayOn bredbånd tilbyr private kunder ADSL og VDSL med flere ulike hastigheter. Du vil få et av markedets beste bredbåndstjeneste, samt mailadresse med på kjøpet. I tillegg er det gratis leie av modem med brannmur.  

StayOn bedrift

Som bedrifts bredbåndskunde kan du velge mellom ADSL, VDSL, LAN-LAN og SHDSL.

Alle produkter ovenfor forutsetter 12 måneders binding med fasttelefon. Velger du bort fasttelefon er det et tillegg i prisen måned.

Fordelen med SHDSL er at det gir samme hastighet ut og inn til bedriften. Dette er derfor et godt valg dersom din bedrift bruker internett mye. Modemet til SHDSL kommer med ethernet-kontakt som kobles rett i hub eller ruter i lokalnettet. Med i pakken er det inkludert brannveggfunksjoner for økt sikkerhet, noe som er viktig for en bedrift.

Om bedriften din ønsker et lukket nettverk er LAN-LAN et godt alternativ. Bredbåndet finnes i alle hastighetsklasser og leveres som et rutet lan samband. LAN-LAN krever 1 forbindelse til kundens «hovedkontor» og en til ett eller flere «avdelingskontor». Ruteren er inkludert i dette produktet.

StayOn ønsker at alle bedriftskunder skal bli fornøyde og leverer samband over hele Norge med alle teknologier (DSL, fiber eller radio). StayOn skreddersyr en løsning som passer din bedrift, altså er det bare å ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Videre kan du velge mellom flere tilleggstjenester, blant annet epostadresser, epost sikkerhet og domenenavn.

StayOn kundeservice

Ved spørsmål eller behov for hjelp kan du ta kontakt med StayOn kundeservice på chat kl. 8 til 16 i hverdagen.

Alternativt når du de per tlf. på 71 70 57 70.

Du vil også finne god hjelp på stayon.no med flere svar på mange vanlige spørsmål.

Husk at du på Min Side kan logge inn for full fakturaoversikt, oppsigelse, overføringer, oppgraderinger og bestillinger.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.