Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra Signal bredbånd

Motta tilbud fra Signal bredbånd og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Signal bredbånd

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Signal bredbånd vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Signal bredbånd og andre selskaper

Om Signal bredbånd

Signal bredbånd AS eies av energiselskapet Lyse AS og er en del av Altibox-partnerskapet. De har kontorer i Nord-Norge i Tromsø, Narvik, Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Brønnøysund og Fauske. Det er altså 7 ulike kontorer og det jobber noe over 80 ansatte i selskapet.

Signal leverer fiberbredbånd og Altibox TV til de bosatte i Nord-Norge, der de tilbyr tjenester til private kunder, bedriftskunder og borettslag/sameier i denne regionen. Signal bredband bygger og drifter også fibernett.

Signal bredbånd priser

Hos Signal kan du velge flere ulike produktpakker, eller enkeltprodukter som kun fiberbredbånd, TV eller hjemmetelefon.

Kundeservice og kontakt

Signal kundeservice gir deg svar uansett når på døgnet det er. Deres kundesenter er prisbelønnet med Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder i hele 9 år på rad (EPSI 2018).

Du kan ringe den døgnåpne telefonen på nr. 75 43 05 00, eller ta kontakt på Facebook eller Twitter. Alternativt kan du sende de en mail.

Om du har problemer kan du sjekke driftsmeldinger. Her oppdateres det jevnlig angående oppdateringer og status for internettet ditt.

Har du behov for ekstra produkter kan du gå innom kundemottak i Bodø, Mo i Rana, Mosjøen eller Fauske. Du kan naturligvis få det tilsendt i posten, men vil du ha det raskere er det bare å gå innom i åpningstiden.  

Ders åpningstider er mandag til fredag kl. 8:00 til 15:30. Signal er et prisbelønnet kundesenter der de har Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder i hele 9 år på rad (EPSI 2018).

Få tilbud på bredbånd fra Signal bredbånd

Motta tilbud fra Signal bredbånd og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg