Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra Sandefjord bredbånd

Motta tilbud fra Sandefjord bredbånd og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Sandefjord bredbånd

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Sandefjord bredbånd vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Sandefjord bredbånd og andre selskaper

Om Sandefjord bredbånd

Sandefjord bredbånd startet opp i 2004 og er et kommunalt foretak. Det vil si at selskapet drives av Sandefjord kommune, og har vært med å bygge ut fiber-infrastrukturen.

I dag har over 95% av kommunens bolig- og næringsområder tilgang til fiber. Videre leverer de også Altibox med fiber tilpasset Altibox TV, samt  stabil høyhastighets internett og markedets beste telefoni. Sandefjord bredband er hovedaktøren på det lokale markedet innen datakommunikasjon, internett, TV- og telefonitjenester.

Priser

Sandefjord bredbånd sine priser varierer ut ifra hvilken pakke du velger eller hvilket produkt. Det blir rimeligere å gå for en pakke-løsning med både bredbånd og TV, men du står fritt til å velge kun bredbånd. 

For å sjekke om du får den hastigheten du betaler for kan du gå inn på Sandefjord bredbånd sine sider.

Kontakt

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Sandefjord bredbånd kundeservice på telefon: 33 41 69 50 eller gjennom e-post som du finner på deres side.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få tilbud på bredbånd fra Sandefjord bredbånd

Motta tilbud fra Sandefjord bredbånd og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg