cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Romerike bredbånd

Romerike bredbånd er eid av Høland og Setskog Elveverk SA. De er markedsledende på TV og fast bredbånd i Aurskog-Høland, Enebakkneset og Rømskog, og jobber for å være konkurransedyktig på pris og yte god service. De leverer også bredbånd til Oslo, Lillestrøm, Sørumsand og Blaker.
 
Hos Romerike bredbånd kan du velge mellom fiber, kabel, DSL og radio. I tillegg kan du få bredbånd sammen med TV. Selskapet jobber også med å bygge ut fiber.  Bjørkelangen er ett av stedene de har bygd ut fiber, men de har også bygd ut fiber i flere andre områder. Der de ikke har bygd ut fiber enda, jobber de med saken.

Bredbånd priser

Hos Romerike bredbånd kan du velge mellom kun internett eller internett og TV i samme pakke. Her lønner det seg å ha både og for de beste prisene. Full prisoversikt finner du på deres nettside.

TV blir levert gjennom Get, og her kan du velge og vrake blant mange pakker. De har en grunnpakke, men denne kan du kombinere med flere andre pakker, med og uten ekstra boks. Du kan altså skreddersy ditt eget TV-tilbud uavhengig av hvilket bredbånd du velger.
 
Videre tilbyr Romerike bredbånd andre tjenester slik som idrettstrøm, altså strøm til ditt lokale idrettslag for en svært god pris på 1 øre per kilowattime. Du kan også få et smarthjem gjennom systemer fra Hitch. Smarthjem gjør at du kan styre varmen i huset, lys og annet enkelt og raskt gjennom en app. Det gjør rett og slett hverdagen enklere.

Kontakt

Ved spørsmål kan du ta kontakt gjennom mail på [email protected] eller per tlf. 63 85 37 20.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
INNHOLDSFORTEGNELSE
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer