Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra Romerike bredbånd

Motta tilbud fra Romerike bredbånd og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Romerike bredbånd

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Romerike bredbånd vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Romerike bredbånd og andre selskaper

Om Romerike bredbånd

Romerike bredbånd er eid av Høland og Setskog Elveverk SA. De er markedsledende på TV og fast bredbånd i Aurskog-Høland, Enebakkneset og Rømskog, og jobber for å være konkurransedyktig på pris og yte god service. De leverer også bredbånd til Oslo, Lillestrøm, Sørumsand og Blaker.
 
Hos Romerike bredbånd kan du velge mellom fiber, kabel, DSL og radio. I tillegg kan du få bredbånd sammen med TV. Selskapet jobber også med å bygge ut fiber.  Bjørkelangen er ett av stedene de har bygd ut fiber, men de har også bygd ut fiber i flere andre områder. Der de ikke har bygd ut fiber enda, jobber de med saken.

Bredbånd priser

Hos Romerike bredbånd kan du velge mellom kun internett eller internett og TV i samme pakke. Her lønner det seg å ha både og for de beste prisene. Full prisoversikt finner du på deres nettside.

TV blir levert gjennom Get, og her kan du velge og vrake blant mange pakker. De har en grunnpakke, men denne kan du kombinere med flere andre pakker, med og uten ekstra boks. Du kan altså skreddersy ditt eget TV-tilbud uavhengig av hvilket bredbånd du velger.
 
Videre tilbyr Romerike bredbånd andre tjenester slik som idrettstrøm, altså strøm til ditt lokale idrettslag for en svært god pris på 1 øre per kilowattime. Du kan også få et smarthjem gjennom systemer fra Hitch. Smarthjem gjør at du kan styre varmen i huset, lys og annet enkelt og raskt gjennom en app. Det gjør rett og slett hverdagen enklere.

Kontakt

Ved spørsmål kan du ta kontakt gjennom mail på [email protected] eller per tlf. 63 85 37 20.

Få tilbud på bredbånd fra Romerike bredbånd

Motta tilbud fra Romerike bredbånd og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg