Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra flere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bredbånd

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Rikstv

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Rikstv vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Rikstv og andre selskaper

Om Rikstv bredbånd

RiksTV tilbyr fiber eller bredbånd gjennom samarbeidspartnere slik at du kan få bredbånd og TV-pakke fra RiksTV i ett. Det er flere gode grunner til å velge Rikstv bredbånd. Du vil nemlig få RiksTV via fiber og får dermed tilgang til TV fra Smart-boks, appen og nett-TV gjennom abonnementet ditt uansett hvor du befinner deg.

I tillegg vil det å bestille både TV og bredbånd i ett gi deg bedre priser slik at du sparer penger. RiksTV tilbyr naturligvis også en rekke tilleggspakker med sport, film og serier ved siden av standardpakken. Her får du valgfrihet som gir deg en god underholdningsportal med alt samlet på et sted.

Skal du få RiksTV via fiber må du en fiberleverandør. Fiberleverandører som er samarbeidspartnerne til RiksTV er HomeNet, OBOS OpenNet og Lynet internett. Blant pakkene du kan velge er det RiksPakken IP, RiksTV Basis IP eller Favoritter IP etter hva som passer deg best. Under har du en god oversikt over de ulike pakkene, samt en veiledende prisliste:

RiksTV pris

Husk at det kan forekomme ekstra kostnader tilknyttet enkelte av mottaker boksene. Antenne til hytte, fritidssted, båt og campingantenne følger derimot med i abonnementsprisen.  

RiksTV bredbånd

RiksTV bredbånd går som nevnt gjennom deres samarbeidspartnere HomeNet, OBOS OpenNet og Lynet. Gjennom HomeNet har RiksTV internett følgende priser og hastigheter:

Alle pakkene har en avtaletid på 12 måneder og en måneds oppsigelsestid.

OBOS OpenNet samarbeider med HomeNet, Internetbolaget og Blix Solutions. Når du skaffer internett gjennom OBOS OpenNet er det derfor en av disse du får levert bredbånd fra. Prisoversikt finner du på obospennet.no.

Lynet internett var den billigste aktøren på bredbånd i Oslo fra 2011 til 2014 ifølge telepriser.no. Dette er en leverandør som tilbyr rimelig bredbånd, i tillegg til ekstra lave priser for studenter. Ønsker du et pristilbud kan du ringe de på 21 99 22 66 eller søke på din gateadresse på deres nettside.

RiksTV på hytta

Både store og små er avhengig av internett i dag. Om du ønsker internett og underholdning på hytta er RiksTV riktig valg for deg. RiksTV tilbyr stor valgfrihet med TV via internett, så her kan man både surfe så mye man vil og ha koselige filmkvelder med familien eller venner.

Så lenge du har nettilgang vil du også ha tilgang på TV gjennom RiksTV-appen. Ønsker du internett og TV på hytta kan du gå inn å bestille på deres nettside eller ringe de på tlf. 21 02 27 13.

Dekning

For å sjekke om RiksTV har dekning i ditt område går du inn på rikstv.no. Deres digitale bakkenett dekker 98% av husstandene og omtrentlig 90% av hytte og fritidsboligene i Norge. Det er derfor med høy sannsynlighet at du er i dekningsområdet. Alternativt til bakkenett kan du få tilgang gjennom satellitt eller parabol. 

Sjekk om du eventuelt befinner deg i satellittskyggen. Det vil dessverre si at du verken har tilgang på TV-signaler i bakkenettet, parabol eller kabel-TV. Det er likevel ikke mange som befinner seg i satellittskyggen, kun rundt 5200 husstander i Norge.

RiksTV kundeservice

Ønsker du hjelp kan du ta kontakt på telefon 210 10 210 mandag til fredag kl. 08:00 til 22:00 eller i helger fra kl. 10 til 18.

Ønsker du svar på mail kan du gå inn på www.rikstv.no og benytte deg av kontaktskjemaet.

På deres nettside finner du også en chat-tjeneste. Her finner du også svar på spørsmål gjennom spørsmål og svar oversikt.
 
Alternativt kan du raskt og enkelt gjøre endringer gjennom min side. Her kan du endre abonnement, fryse abonnementet og få oversikt over fakturaer og betalinger. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer