Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Pronea AS

Pronea AS heter i dag Broadnet. De har vært Nord-Norges største leverandør av fiber og har et fremtidsrettet fokus. Broadnet tilbyr derfor et høykapasitetsnett som gir bedrifter, private og det offentlige tilgang til de beste og mest fleksible digitale tjenestene.

Pronea AS var tidligere eid av Troms Kraft AS, men ble i 2012 kjøpt av Broadnet. Oppkjøpet har ikke endret Pronea sin satsning, og gjennom Broadnet leveres fremdeles bredbånds- og telefoniløsninger. Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon. Eneste endringen etter oppkjøpet fra Broadnet er at Pronea nå har en sterk nasjonal aktør i ryggen.

Bredbånd fra Pronea

Bredbånd fra Pronea blir levert av Broadnet, og her kan du få raskt internett gjennom fiber. De leverer fiber til den offentlige sektoren, bedrifter og operatører.

Bredbånd og IT-tjenester

Hos Broadnet får du stabilt og sikkert fibernett til offentlige og private storkunder. Bedriften har lang erfaring og er derfor ekspertise innen bredbåndstjenester.

Du kan med andre ord være sikker på at de kan levere tjenester innen bredbånd og IT av god kvalitet. Her kan du være sikker på at selv din virksomhet med store krav til kapasitet, kvalitet og sikkerhet blir fornøyd.
 
Ved siden av bredbånd tilbys en rekke andre tjenester som gir en god helhetlig tjeneste for din bedrift. Du kan få Ethernet, IPVPN (privat kundenett) Colacation i datasenter og cloud tjenester. Datasenter, altså Colocation, er plassering av kritisk IT- utstyr i et profesjonelt datasenter. Broadnet har døgnrundt overvåking, noe som gir din bedrift en sikker hverdag.
 
Blant datasentre er det flere varianter man kan velge mellom. Her er det enten enkeltrack eller flere rack, og du vil få få 24/7 support i alle datasentrene i Oslo.

Med Ethernet vil du få høy overføringskapasitet, kvalitet og sikkerhet. Dette gjør at du kan sanntidsoverføre av TV, video, IP-telefoni og internett.

Private kunder

Broadnet tilbyr også bredbånd til private kunder. For private kunder blir levert av HomeNet.

Broadnet kundeservice

Har du et problem? Da finner du svar på mange av de vanlige spørsmålene på broadnet.no. Om du ønsker å ta direkte kontakt med kundeservice kan du ringe de på telefon: 08150 eller 04900 for wholesale-kunder.

Ønsker du svar på mail finner du kontaktskjema på deres nettside. Husk at du selv kan gjøre endringer av abonnementet, se fakturaer, betalingsoversikter, bruk av data med mer på Broadnet min side. 

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.