Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra flere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bredbånd

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Netcom bredbånd

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Netcom bredbånd vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Netcom bredbånd og andre selskaper

Om Netcom

NetCom har skiftet navn til Telia, og er i dag en del av Norden største mobiloperatørfamilie. NetCome var i sin tid med på å bryte opp telemonopolet på 90-tallet og den gangens Televerk. I dag blir de med i en enda større mobiloperatørfamilie. Telia tilbyr nemlig det beste mobilnettet i Norge og har flere gode abonnementer å velge mellom.

Hos Telia finner du en rekke ulike tjenester til både bedriftsmarkedet og private kunder. Ønsker du et godt mobilabonnement, mobiltelefoner, smartklokker og andre «internet of things», samt mobilt bredbånd finner du dette hos Telia.

Telia mobilabonnement

Gjennom å ha splittet mobilabonnementene i tre kan Telia tilby de beste løsningene for alle aldersgrupper. Her kan du velge mellom SMART-abonnementer til alle, for de under 16 år og de under 29år.

Uansett aldersgruppe kan du være sikker på at du finner den riktige datapakken, sms- og ringe-pakken du har behov for til en god pris.

Telia Bredbånd

Med mobile bredbånd er du på nett overalt med 4G dekning. Det er ingen installasjoner og du er på nett også på ferier gjennom «roam like home» i EU, EØS og Sveits. Bruker du ikke opp din datakvote en måned vil det være tilgjengelig neste måned gjennom data rollover. Godene stopper ikke her, for Telia har dekningsgaranti. Det vil si at du alltid kan være trygg på at du kommer deg på nett.

Under ser du en oversikt over flere bredbåndspakker. Her er det noe for alle uansett hvilken datamengde du har behov for, og alle kommer til en god pris. 

Du kan også skaffe deg ruter hos Telia. De tilbyr blant annet Netgear Nightwawk M1 4G-ruter som gjør at du kan koble til opptil 20 enheter/brukere samtidig. Ruteren har 24 timers batteritid og dual-band WiFi. Du får full oversikt over hastighet og tilkoblede enhter gjennom LDC-skjermen.

Har du behov for bedre WiFi- rekkevidde kan du kjøpe Netgear Orbi WiFi system. Dette er et system med flere enhter der du plasserer de i ulike rom for å sikre godt WiFi i alle rom. Netgear Orbi passer ypperlig for hus.

Kundesenter

Ved å logge inn på Min Side kan du selv gjøre endringer på dine abonnementer. Der finner du også en full oversikt over bruk, nåværende fakturaer og gamle betalinger.

Ønsker du hjelp kan du chatte med boten Otelia, eller direkte chat i hverdagen 08-20, lørdager 09-17 og søndag 10-15. Chatten er åpen for både private kunder og bedrifter.

Du kan også ringe kundeservice på 924 05 050 (private) og 924 05 051 (bedrift).

Sammenlign pris på bredbånd

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer