cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Netcom bredbånd

NetCom har skiftet navn til Telia, og er i dag en del av Norden største mobiloperatørfamilie. NetCome var i sin tid med på å bryte opp telemonopolet på 90-tallet og den gangens Televerk. I dag blir de med i en enda større mobiloperatørfamilie. Telia tilbyr nemlig det beste mobilnettet i Norge og har flere gode abonnementer å velge mellom.

Hos Telia finner du en rekke ulike tjenester til både bedriftsmarkedet og private kunder. Ønsker du et godt mobilabonnement, mobiltelefoner, smartklokker og andre «internet of things», samt mobilt bredbånd finner du dette hos Telia.

Telia mobilabonnement

Gjennom å ha splittet mobilabonnementene i tre kan Telia tilby de beste løsningene for alle aldersgrupper. Her kan du velge mellom SMART-abonnementer til alle, for de under 16 år og de under 29år.

Uansett aldersgruppe kan du være sikker på at du finner den riktige datapakken, sms- og ringe-pakken du har behov for til en god pris.

Telia Bredbånd

Med mobile bredbånd er du på nett overalt med 4G dekning. Det er ingen installasjoner og du er på nett også på ferier gjennom «roam like home» i EU, EØS og Sveits. Bruker du ikke opp din datakvote en måned vil det være tilgjengelig neste måned gjennom data rollover. Godene stopper ikke her, for Telia har dekningsgaranti. Det vil si at du alltid kan være trygg på at du kommer deg på nett.

Under ser du en oversikt over flere bredbåndspakker. Her er det noe for alle uansett hvilken datamengde du har behov for, og alle kommer til en god pris. 

Du kan også skaffe deg ruter hos Telia. De tilbyr blant annet Netgear Nightwawk M1 4G-ruter som gjør at du kan koble til opptil 20 enheter/brukere samtidig. Ruteren har 24 timers batteritid og dual-band WiFi. Du får full oversikt over hastighet og tilkoblede enhter gjennom LDC-skjermen.

Har du behov for bedre WiFi- rekkevidde kan du kjøpe Netgear Orbi WiFi system. Dette er et system med flere enhter der du plasserer de i ulike rom for å sikre godt WiFi i alle rom. Netgear Orbi passer ypperlig for hus.

Kundesenter

Ved å logge inn på Min Side kan du selv gjøre endringer på dine abonnementer. Der finner du også en full oversikt over bruk, nåværende fakturaer og gamle betalinger.

Ønsker du hjelp kan du chatte med boten Otelia, eller direkte chat i hverdagen 08-20, lørdager 09-17 og søndag 10-15. Chatten er åpen for både private kunder og bedrifter.

Du kan også ringe kundeservice på 924 05 050 (private) og 924 05 051 (bedrift).

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer