Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra flere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bredbånd

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Monsternett

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Monsternett vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Monsternett og andre selskaper

Monsternett AS

Monsternett AS leverer sin bredbåndstjeneste til Østfold og har 100% fornøyd garanti. Bor du Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler eller områder rundt kan du få raskt og stabilt bredbånd fra Monsternett.

Det fantastiske med å velge disser er at du kan prøve de i 30 dager, og skulle du ikke være fornøyd vil de nedmontere utstyret og refundere pengene – uansett grunn. Her er det derfor bare å teste ut monsternett bredband, det er jo ingen ting å tape.

Monsternett tilbyr fri bruk, altså er det ingen datakvote eller andre mengdebegrensninger. Det vil si du får den hastigheten du betaler for. Videre er montering inkludert og blir utført av en profesjonell installatør.

En annen stor fordel er at du får lagring med Jottacloud inkludert i abonnementet uten ekstra kostnader. Det er inkludert 20 GB lagring med tilgang fra alle dine enheter. Da har du alltid filer og bilder lett tilgjengelig.

Bredbånd Hytte

Vi er helt avhengig av internett i dagens samfunn, også når vi er på hytta. Kanskje skal du ta en langhelg på hytta, men må jobbe litt mellom hyttekosen. Eller kanskje du bare har barn som maser om å få kunne se på Netflix på hytta. 

Uansett grunn vil du enkelt på bredbånd på hytta gjennom hytteabonnementet fra Monsternet. En stor fordel med akkurat dette hytteabonnementet er at du kan få internett fra april til september uten begrensninger.

Om du ønsker internett utenfor dette tidsrommet er det bare å skaffe et klippekort som fungerer gjennom at du kan åpne nettet i et døgn per klipp. Abonnementet som du kan velge er hytte standard med 20/5 mbits. For etablering må du betale en fast sum.

Bredbånd Bedrift

Alle bedrifter trenger bredbånd, og ønsker din bedrift bredbånd i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad eller Hvaler kan du velge mellom følgende abonnementsløsninger.
 
Dersom du ønsker andre produkter enn overnevnte er det bare å ta kontakt med monsternett så hjelper de deg med høyere hastigheter, fiberbredbånd eller annet. Som bedriftskunde får du også brannmur og trådløs ruter.

Kundeservice

Har du spørsmål? Da kan du ta kontakt på 69 70 18 00 eller gjennom deres kontaktskjema på monsternett.no. Hos kundeservice kan du få hjelp til å finne riktig produkt for deg eller svar på andre spørsmål du måtte ha. Du når de også på mailadressen: [email protected]

Sammenlign pris på bredbånd

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer