Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Lynet Internett

Som det kommer fram av navnet, sikter Lynet Internett høyt når det gjelder hastighet. Fart er vel og bra så lenge det ikke er på bekostning av stabilitet, valgfrihet og overkommelige priser. Og her synes Lynet Internett til å ha funnet en god balanse.

Jevnt over har de nemlig levert ikke bare et av Oslos raskeste, men også desidert billigste fiberbredbånd gjennom tidene.

At Lynet er billig ble gjentatte ganger bevist i Telepriser.nos årlige rangeringer. Telepriser.no var Nasjonal kommunikasjonsmyndighets sammenligningstjeneste. Og selv om tjenesten nå er lagt ned, har Lynet Internett fortsatt å levere høyhastighetsinternett til svært konkurransedyktige priser.

Lynet Internett opererer fortrinnsvis i Oslo, og da spesielt i borettslag, blokker og studentboliger. Her har markedet lenge vært dominert av Get og Canal Digital – et duopol Lynet Internett ønsker å utgjøre en motvekt mot.

Lynet fiberbredbånd

Fiberbredbåndet fra Lynet kommer i fem forskjellige hastigheter. Og alle er synkrone. Synkrone hastigheter innebærer at du kan laste informasjon like fort opp på for eksempel YouTube som ned derfra. Etterspørselen etter høye opplastingshastigheter har økt betraktelig de siste årene, ettersom flere jobber hjemmefra og bruker internett til aktiviteter som blogging. Benytter du deg av en skylagringstjeneste, kommer gode opplastingshastigheter også godt med.

Den billigste pakken deres, “Torden”, har en opp- og nedlastingshastighet på 10/10 Mbit/s. Det er nok til å strømme filmer i HD og utføre de fleste vanlige oppgaver. Er husstanden stor og mange bruker internett samtidig, bør dere imidlertid satse på mer båndbredde.

I den øvre enden av prisskalaen finner vi “Tornado”. Den har en opp- og nedlastingshastighet på 500/500 Mbit/s og er pakken for den som virkelig krever fart.

Husk at det er viktig med en god ruter for å få den hastigheten man faktisk betaler for.

Lynet Internett for studenter

Lynet Internett leverer også høyhastighetsinternett til studenter over hele Oslo. De fleste har tilgang til internett fra Lynet i Studentsamskipnadens boliger. Men du kan også få bredbånd fra Lynet dersom du bor andre steder, som Nordnorsken, boligstiftelsen Nydalen eller Blindern Studenthjem.

Lynet kundeservice

Har du spørsmål kan du gå inn på lynet.no for å ta kontakt med dem gjennom kontaktskjemaet. Foretrekker du telefon, kan de nås på 21 99 33 66 i hverdagen fra kl. 08:00 til 21:00. Alternativt sender du e-post til [email protected].

Lynet Internett har forresten en egen support for deg som er student. Og skulle du ønske å oppgradere hastigheten, kan du enkelt gjøre det selv på nettsidene deres.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.