Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Loqal

Loqal AS begynte allerede så tidlig som i 2002 å legge fiberoptisk stamnett. De var den gangen eid av TrønderEnergi og opererte hovedsakelig i Midt-Norge.

Her opparbeidet de seg snart en anselig kundebase, ikke bare bestående av privathusholdninger, men også boligsammenslutninger og bedriftskunder.

I tillegg til fiberbredbånd tilbød de TV, IP-telefoni og andre datakommunikasjonstjenester til privatmarkedet så vel som næringslivet og det offentlige. En rekke av tjenestene deres samarbeidet de fra 2009 av med Get om å få ut til kundene sine. Så at det var nettopp Get som i 2013 tok over Loqal, kom kanskje ikke som en altfor stor overraskelse. På det tidspunktet hadde Loqal over 26 000 sluttkunder som Get overtok.

Loqal er i dag en del av Get

For den som ikke kjenner til dem, er Get et teleselskap som tilbyr en rekke TV-, bredbånd- og mobiltjenester. Etter å ha blitt kjøpt opp av Telia i 2018, er Get i dag Norges nest største telekomselskap og en betydelig konkurrent til markedslederen Telenor. Fibernettet til Get strekker seg så å si gjennom hele landet og er preget av nyskapende og brukervennlige løsninger.

Tilleggstjenester

Som bredbåndskunde hos Get får du blant annet Get Sky. Dette er en skylagringstjeneste som gir deg ubegrenset lagringsplass fra så mange enheter du måtte ønske. Get Sky kan slik forenkle en hektisk hverdag, der man gjerne trenger tilgang på diverse filer fra flere enheter.
 
Get lar deg dessuten ta full kontroll over nettbruken gjennom Get Nettsikkerhet fra F-Secure. Her kan du justere sikkerhetsnivået og begrense hvilket innhold som skal synes for barna dine. I tillegg kommer anti-virus og andre programmer ment til å trygge din hverdag på nettet. Bredbånd fra Get gir deg med andre ord alle forutsetninger for å surfe sikkert.
 
En evig utfordring i store husstander med mange rom og flere etasjer er dårlig signal på det trådløse nettverket. Dersom du strever med dette problemet, kan WIFIX være løsningen. Disse tre enhetene er ment å sikre deg godt signal uansett hvor ruteren er plassert i boligen.

Get TV

Med TV og bredbånd fra Get får du ikke bare gode priser og full oversikt, men også alt på én faktura. Som TV-kunde av Get, kan du velge mellom START- eller FAMILIE-pakken. Uansett hvilken du velger, kan du legge til flere kanaler med kanalpoeng. Et annet alternativ er å betale for ekstra kanaler, slik at du får tilgang på akkurat det utvalget kanaler som du ønsker.

Get kundeservice

Det er liten tvil om at Get setter kundeservice høyt. Derom har de en rekke priser og utmerkelser å vise til. I 2018 vant de blant annet kundeserviceprisen for beste kundesenter, og det er langt fra den første.
 
Ved spørsmål om betaling, ustabilt nett eller lignende, er sjansen stor for at du finner svar på nettsidene deres. En annen mulighet er å ta en prat med dem gjennom chatten deres.

Foretrekker du telefon, når du dem på følgende telefonnummer: 215 45 454. På nettsidene deres finner du også driftsmeldinger. Her kan du se om det er kjente problemer i ditt område, og om Get i så fall er i gang med å utbedre dem.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.