Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Lofotkraft Bredbånd

Lofotkraft Bredbånd er en del av Lofotkraft-konsernet. Konsernet er sameid av Lofotens seks kommuner og har på den måten virksomhet over så å si hele øygruppen. Per i dag er det utbygd fibernett fra Svolvær til Røst, og stadig nye områder får dekning.

Innholdstjenester

Lofotkraft Bredbånd har i tillegg til å bygge ut og drifte fiberbredbåndet i Lofoten som oppgave å levere innholdstjenester. Det gjør de i samarbeid med Altibox. Som en såkalt Altibox-partner kan Lofotkraft Bredbånd tilby bredbånd spesielt velegnet for Altibox’ TV- og telefonitjenester.

Ikke bare får du en egen fiberkabel inn i boligen din, Altibox-nett gir også synkrone opp- og nedlastingshastigheter. Det betyr for det første at du ikke konkurrerer med naboen om båndbredden. For det andre innebærer det at du laster informasjon like fort opp på for eksempel YouTube som ned derfra.

Bestiller du TV og bredbånd sammen, får du avgjort best priser. Her er det grovt sett to pakker å velge mellom: “Standard” og “Pluss”. Førstnevnte gir deg hastigheter opp mot 500/500 Mbit/s, mens sistnevnte leverer hele 1/1 Gbit/s. Ellers kan man velge mellom egne bredbåndsløsninger i en rekke hastighetsvarianter.

Dekningsområde

Et av Lofotkrafts uttalte mål er å gi deg høyhastighetsinternett uansett hvor du velger å bosette deg. Du skal altså ikke måtte slå deg ned i et av de store regionsentrene for å få den internettilgangen du behøver.

For å finne ut om området ditt har fiberforbindelse, kan du sjekke dekningskartet på Lofotkrafts nettsider. Her opplyses det også om dekningsfelt som er under utbygging eller i planleggingsfasen. Hvis det ikke viser seg å være fiberdekning i området du bor i, kan du melde interesse på Lofotkrafts hjemmesider.

Tilleggstjenester

En evig utfordring i store husstander med mange rom og flere etasjer er dårlig signal på det trådløse nettverket. Altibox’ løsning på dette problemet kalles “Altibox WiFi Pluss”. Dette er en kraftig signalforsterker, ment til å gjøre kål på dødsoner i hjemmet. WiFi Pluss koster deg 990,- og er kompatibel med alle Altibox’ hjemmesentraler.

Google WiFi er en annen løsning som Altibox nå tilbyr. Google WiFi er et såkalt “smart-WiFi-system”, som ikke bare gir det deg godt signal der hvor du aller mest behøver det. Men også muligheten til å sette opp et gjestenett og holde oversikten over familiens nettbruk.

Andre tjenester

I tillegg til bredbånd og TV leverer Lofotkraft IP-telefoni gjennom Altibox. Bredbåndstelefon, som det ofte også kalles, er på mange måter det moderne svaret på den gode gamle fasttelefonen. I motsetning til den analoge fasttelefonen, er en bredbåndstelefon imidlertid ikke avhengig av telefonlinja.

I stedet sendes talesignalet som datapakker gjennom internettforbindelsen din. Mange synes det er praktisk eller liker rett og slett tanken på å ha en hjemmetelefon. Og hvis du ringer mye, er det dessuten svært rimelig.

Du kan velge mellom å beholde det gamle nummeret eller å få et nytt. Logger du inn på “Min side” på Lofotkrafts nettsider, har du full oversikt over telefoni- og internettforbruket ditt.

Kontakt og kundesenter

Har du problemer med bredbånd, TV eller telefoni? Da må du gjerne ta kontakt på Lofotkrafts døgnåpne telefon: 76 30 00 00. Du når dem også på e-post: [email protected].

Ønsker du å prate med Lofotkrafts ansatte i egen person, finner du deres kundesenter på Svolvær. Her er det åpent fra kl. 9:00 til 15:00 på hverdager.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.