cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

HomeNet

HomeNet er under GlobalConnect, og er med det en del av et av de største selskapene i Norge når det kommer til bredbånd. De tilbyr ulike tjenester innenfor bredbånd og TV til mange fornøyde kunder over hele landet.

Med en stor satsning på fiber er HomeNet et moderne selskap som brenner for å levere raskt internett. De bygger ut nettet i høyt tempo og satser stort.

Produkter

På selskapets hjemmeside kan du enkelt sjekke om du har mulighet til å få HomeNet som leverandør der du bor. Du fyller bare inn enten ditt mobilnummer eller adresse. Så vil du få svar på om HomeNet leverer der du bor og hvordan dekningen er.

Ved å kontakte HomeNet kan dere sammen finne ut hvilken avtale som passer for deg og ditt forbruk. Kanskje streamer du mye filmer og serier og liker å spille online. Da trenger du nok større kapasitet enn noen som bare surfer på nettet og sender litt mails. HomeNet tilbyr avtaler for mange forskjellige behov.

Bredbånd via fiber

HomeNet satser stort på fiber og eier i dag et av de to største fibernettene i landet. Dette gir lynraskt internett og alltid sikker tilgang.

Dette nettet bygges stadig ut. Dersom du ønsker å få fiber til ditt hus eller borettslag, kan du kontakte HomeNet. Så kan dere sammen se på mulighetene som finnes der du bor.

Bredbånd via kabler

HomeNet tilbyr også bredbånd via kabler, både ADSL og VDSL. Dette er et rimelig alternativ og passer godt for deg som kanskje ikke har mulighet for å velge fiber enda der du bor.

Pakker

Alle kunder kan selv sette sammen sin pakke med internett og/ eller TV. På den måten kan du få en konkurransedyktig pris og en god deal. Du kan velge helt selv hvilken leverandør du ønsker å motta TV-signaler fra. Sjekk oversikten over ulike TV-leverandører på HomeNet sine nettsider.

Hvorfor bør du velge HomeNet?

Dersom du ønsker deg sikkert og hurtig bredbånd, er HomeNet et bra valg. Siden de disponerer et av to fibernett i landet, har de god kontroll på markedet. Med det brenner de for å tilby deg gode avtaler til konkurransedyktige priser. 

Kontakt og kundeservice

Telefon

Hvis du ønsker å kontakte kundeservice, kan du ringe de på telefonnummer 38 99 01 00. Åpningstidene for sentralbordet er fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 21. Fakturahenvendelser kan bli besvart fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 16. 

Chat

En annen måte å kontakte kundeservice på, er via chat. Det finner du på HomeNet sine hjemmesider. Da skriver du enkelt og greit inn meldingen eller spørsmålet ditt som i en normal chat. Så vil noen fra kundeservice svare på ditt spørsmål på kort tid. Dette er nok enda mer lettvint enn telefon hvis du bare har et kjapt spørsmål.

Åpningstidene for chat er fra mandag til fredag mellom klokken 09 til 21. På lørdag og søndag er åpningstidene fra 10 til 15.

Kontaktskjema

En siste mulighet for å sende inn ditt spørsmål, er via kontaktskjema. Det finner du under «kundeservice» på HomeNet sin hjemmeside. Da fyller du inn navn, e-post, nummer samt din beskjed. Så vil du få svar innen normalt 5 virkedager.

Nettside

Det er mye nyttig informasjon å finne på selskapets hjemmeside. Kanskje finner du svaret på ditt spørsmål slik at du slipper å kontakte kundeservice. Adressen er https://www.homenet.no. Her kan man blant annet lese om ulike tjenester og produkter, dekningsforhold og fiberutbygging.

Min Side

Hvis du allerede er kunde, kan du bruke «Min Side». Her logger man seg på med e-post og passord. Inne på Min Side kan man få en oversikt over avtalen sin. Og man kan bytte avtale, melde flytting eller sjekke regninger.

Adresse

HomeNet har flere ulike adresser.
 
Postadresse
HomeNet
Skibåsen 33 H
4636 Kristiansand
 
Besøksadresse hovedkontor
HomeNet
Snarøyveien 36
1364 Fornebu
 
Fakturaadresse (for partnere og leverandører)
GlobalConnect AS, avd. HomeNet
Snarøyveien 36
1364 Fornebu

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer