Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Hesbynett

Det Stavanger-baserte Hesbynett har tilbudt bedriftskunder så vel som private kunder internettilgang helt siden midten av 90-tallet. Det var Frode Hesby somt i 1995 grunnla Hesbynet. Den gangen drev de fra Finnøy, men kun tre år etter etableringen flyttet de kontorene til Stavanger.

Til tross for sterk tilhørighet til Rogaland, er Hesbynett på ingen måte uerfarne med å levere bredbånd til hele landet.

Borettslag

På privatmarkedet har Hesbynett spesialisert seg på pakkeløsninger for borettslag. Løsningene deres er med andre ord som skreddersydd for dem som søker en kollektiv TV- og internettavtale.

De beste prisene får man hvis man bestiller begge deler i ett. Men det er fullt mulig å bare velge bredbånd også. Og ettersom Hesbynett tilbyr en mengde hastigheter, behøver man aldri å betale for mer enn man har nytte av.

Skulle det vise seg at behovet for båndbredde var større enn først antatt, er det dessuten en smal sak å oppgradere.

Hastigheter og tjenester

Hastighetene er synkrone og begynner på 50/50 Mbit/s opp- og nedlasting. Synkrone hastigheter betyr at du kan laste informasjon like fort opp på for eksempel YouTube som ned derfra.

Dette er noe mange som jobber hjemmefra eller blogger setter stor pris på. I den andre enden av hastighetsskalaen finner vi det lynraske 2000/2000 Mbit/s-nettet deres.

Skulle du ikke ha behov for fiberhastigheter, leverer Hesbynett også ADSL. Ellers kan Hesbynett tilby god kundeservice, enten fra kundesenteret i Stavanger, per e-post og telefon eller gjennom Smarthjelpen.

Sistnevnte er til for å hjelpe deg med sikkerhet og drift av datamaskiner og internettilkoblinger. Se for øvrig nedenfor for mer informasjon om hvordan du kan kontakte Hesbynett.

Bedriftsavtaler

Hesbynett har også betraktelig kompetanse på bedriftsløsninger. I samarbeid med deres konsulenter kan du få skreddersydd en pakke som svarer til din bedrifts særegne behov. Det gjelder båndbredde så vel som sikkerhet.

Sikkerhet er høyt prioritert av mange, og Hesbynett inkluderer derfor en brannmur fra Ubiquiti i alle sine bedriftsløsninger.

Oppdrett

Et av de viktigste satsingsområdene til Hesbynett de siste årene, har vært innen oppdrettsnæringen. Skal overvåking og fjernfôring av merder ute i havgapet være mulig, er man avhengig av god nettilgang. Noe det ofte ikke er. Det ville Hesbynett gjøre noe med, og i dag leverer de komplette IKT-system til oppdrettsanlegg og -båter i hele landet.

Kontakt og kundesenter

Enten du er privat- eller bedriftskunde, eller kanskje jobber i oppdrettsnæringen, kan du kontakte Hesbynett for et uforpliktende tilbud.
 
Ring dem på 51 53 20 53 på hverdager fra kl. 09:00-15:00, eller send en e-post til [email protected]. Dersom du trenger hjelp senere på dagen, kan du ta kontakt med vakttelefonen på 88 00 88 94.

Den er åpen alle dager fra kl. 8:00 til 21:00. Ønsker du å besøke dem, kan du gjøre det etter avtale på besøksadressen Badehusgata 37, 4014 Stavanger.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.