cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Fræna Breiband

Fræna Breiband var lenge den ledende lokale bredbåndsleverandøren i Fræna, nord for Molde i Møre og Romsdal. I 2014 tok imidlertid totalleverandøren NEAS over Fræna Breiband. NEAS utgjør i dag den største fiberaktøren i Fræna.

Etter fusjoneringen fikk NEAS over 2000 fiberkunder i Fræna, samt en hel del radio- og ADSL-kunder. NEAS har ellers investert mye i utbyggingen av fiber i Fræna kommune.

NEAS tilbyr ulike tjenester til både det private markedet og bedriftskunder. Og som en såkalt totalleverandør kan de tilby bredbånd, TV, telefoni og strøm i ett.

Bredbåndsprodukter

NEAS leverer fiberbredbånd i tre hastigheter. Den billigste løsningen gir deg 100 Mbit/s opp- og nedlastingshastighet, mens den dyreste ligger på 500 Mbit/s. Mellom disse ytterpunktene finner man et alternativ på 300 Mbit/s.

Alle NEAS bredbåndsløsninger har synkron ned- og opplastingshastigheten. Det vil si at du kan laste informasjon like fort opp på for eksempel YouTube som ned derfra.

Utbygde områder

NEAS tilbyr i dag fiberbredbånd i følgende områder:

  • Elnesvågen
  • Tornes
  • Moa
  • Malmefjorden
  • Bud
  • Jendem
  • Eide sentrum
  • Halåsen – Nås
  • Lyngstad
  • Bergset -Vikan

NEAS har alltid et utbyggingsprosjekt på gang og ønsker å kunne levere fiber til så mange som mulig. Hvis området hvor du bor ikke er på den ovennevnte listen, kan du derfor melde interesse via NEAS’ hjemmesider. “Ingen nabolag er for små,” heter det seg hos NEAS.

Kabel- og radiobredbånd

Videre tilbyr NEAS kabelbredbånd med en hastighet opp mot 100/10 Mbit/s. Dette er en løsning som tilfredsstiller de fleste behov. Her kan du både strømme, surfe og spille med god kvalitet. Merk deg forresten at det her ikke er snakk om synkrone opp- og nedlastingshastigheter. Det betyr at dette kanskje ikke er den beste løsningen for den som stiller høye krav til opplastingshastigheten.

Til slutt har de også radiobredbånd. Dette er løsningen for deg som bor utenfor fiberdekning eller trenger internett på hytta. Du får signalet fra en basestasjon som er plassert i nærheten av ditt nabolag, slik at du får et stabilt og godt internett. Signalet mottas gjennom en antenne montert på husveggen din.

Pakkeløsninger

NEAS er som sagt en totalleverandør og leverer således pakketilbud som inkluderer strøm, TV, bredbånd og telefoni i ett. Ikke bare sparer du penger og har alt samlet på ett sted – du får i tillegg alt på samme faktura.

Ta for eksempel pakken “Fullt hus”. Denne inkluderer TV og bredbånd, og hvis du allerede er strømkunde hos NEAS, får du den enda rimeligere. Her er det snakk om å belønne lojalitet.

TV blir levert gjennom et samarbeid NEAS har med GET. I tillegg til GET TV får du HBO Nordic med på kjøpet. Du kan for øvrig velge flere forskjellige TV-pakker, slik at du får akkurat de kanalene du måtte ønske.

Fræna Breiband AS kundeservice

Du når kundeservice på [email protected] eller på telefonnummer: 71 56 55 25.

Vil du oppsøke dem i egen person, finner du kontorene deres i Industriveien 1. Her er det åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til 18:00.
Telefonlinjen er åpen hver dag: I hverdagen fra 08:00 til 21:00, og i helgene fra 10:00 til 15:00.

Dersom du har problemer som spesielt gjelder strøm, kan du ta kontakt med den døgnbetjente telefonen: 71 58 10 00.

På “Min side” på NEAS hjemmesider, har du forresten full oversikt over abonnementer, fakturaer og mer. Her kan du også selv gå inn og gjøre endringer i abonnementet, skulle du for eksempel ønske mer båndbredde.                                                                                                

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.