cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Enivest

Enivest er en av de største leverandørene av bredbånd i Sogn og Fjordane. Som en regional leverandør har de unik kunnskap om området de opererer i. De tilbyr bredbånd og andre tjenester til både private husholdninger, bedrifter og kommunale foretak. 

Produkter og tjenester

På Enivest sine nettsider kan du enkelt sjekke dekningen der huset ditt ligger. Da skriver du bare inn adressen din, og så vil du få en oversikt over mulighetene som finnes der du bor.

Enivest tilbyr nemlig mange forskjellige alternativer for bredbånd. Det vil si både fiber, kabel og trådløst bredbånd via satellitt.

Fiber

Dersom du bor i et område med tilgang på fiber, er det et bra valg for å få hurtig internett. Fiber er kjent for å være det alternativet til bredbånd som gir lynrask opplasting og nedlasting.

Som kunde kan du velge mellom Fiber 50, Fiber 100, Fiber 300 eller Fiber 500. Fiber 50 passer for deg som ikke er så avhengig av internett, men som liker å ha tilgang til det. Til å for eksempel lese nyheter eller sjekke mail.

Fiber 500 derimot, er pakken for store familier eller husholdninger som trenger stor kapasitet. Enten til å streame underholdning eller spille online.

Kabel

Kabel er et veldig godt alternativ for deg som ikke kan få fiber. Via ADSL får du bredbånd via telefonlinjen hjemme i ditt hus. Her kan man velge mellom ADSL 5, ADSL 10, ADSL 20, VDSL 30 eller VDSL 50.

Her er ADSL 5 også passende for deg som ikke bruker internett så veldig mye. Men det er nok tilgang for daglig surfing og mindre gjøremål.

VDSL 50 er den pakken med størst kapasitet og passer for større husholdninger der mange ofte bruker internett samtidig for å laste ned innhold.

Trådløst

Til slutt kan man velge å få bredbånd trådløst gjennom luften. Det er et bra alternativ for deg som enten ikke ønsker eller som ikke har mulighet til å få fiber eller kabel. I tillegg passer det godt på hytta eller for hus som ligger litt utenfor de store byene.

Her kan man velge mellom 5 ulike avtaler med varierende kapasitet. Her passer også den minste pakken for deg med lite forbruk mens den største er bra for større familier.

Hvis du er usikker på hva slags muligheter du har, eller hvor stor pakke du trenger, kan du kontakte Enivest. Da vil de hjelpe deg til å finne en løsning som passer best for deg og din hverdag.

Hvorfor bør du velge Enivest?

Siden Enivest samarbeider med leverandører av TV-signaler som Get, kan du få en god deal. Nemlig pakker med både TV og bredbånd i én. Da kan du spare både mye tid og penger.

En god grunn for å velge Enivest er at selskapet er en lokal leverandør. De bidrar til det lokale nærmiljøet og regionen med arbeidsplasser og andre tiltak.

Selskapet er blant annet eid av mange lokale kommuner, og er derfor opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet.

Kontakt og kundeservice

Det er mange spørsmål som kan dukke opp med bredbånd. Dersom du ønsker å kontakte kundesenteret til Enivest kan de ringes på telefonnummer 57 00 91 00.

Eventuelt kan man sende en e-post til [email protected]. Da vil noen svare deg så fort de kan.

Nettprat

Dersom du ønsker at det skal gå litt fortere enn telefon og e-post, kan du bruke funksjonen med nettprat (chat). Da skriver man bare inn beskjeden eller spørsmålet sitt og sender det av gårde. Så vil noen fra kundesenteret svare deg så hurtig de kan.

Åpningstider

Åpningstider for kundesenteret er fra mandag til fredag mellom klokken 08 til 18. På lørdager er det åpent mellom klokken 10 og 16. Søndager er kundesenteret stengt.
 
Dersom du ønsker å besøke eller kontakte hovedkontoret eller resepsjonen, har de egne åpningstider. Det er fra mandag til fredag mellom klokken 08 til 16. I helgene er det stengt.

Hjemmeside

På selskapets hjemmeside https://www.enivest.no kan man finne mye nyttig informasjon. Her kan man lese om ulike produkter og tjenester, samt priser og vilkår. Du kan også lese om dekningen der du bor og sjekke driftsmeldinger for feil i systemet.

Kundesenteret har også listet opp mange spørsmål som ofte blir stilt av kunder. Her kan du gå inn og sjekke om du finner svaret på ditt spørsmål. Så trenger du ikke å ta kontakt med kundeservice.

Min Side

Alle som er kunder hos Enivest kan logge inn på «mi side» med brukernavn/ e-post og passord. Her inne kan du få en god oversikt over din avtale. Enten du vil sjekke regninger eller bytte avtale, melde flytting eller kontakte kundesenteret.

Adresse

Postadresse:
Firdavegen 5
Postboks 123
6801 FØRDE
 
Adresse avdelingskontor:
SFE Bukta
6823 SANDANE

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer