Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Eidsiva Bredbånd

Eidsiva Bredbånd er eida av morselskapet Eidsiva, som igjen er eid av Oslo Kommune, Åmot Kommune og Energi Holding.

Selskapet leverer både TV, bredbånd og WiFi til sine kunder som befinner seg over store deler av landet.

Produkter

Eidsiva Bredbånd tilbyr bredbånd via fiber. Det gir stabilt og lynraskt internett. Slik kan du være koblet opp døgnet rundt og ikke være redd for treig tilgang.

Selskapet tilbyr ulike produkter slik som bredbånd til hytte og fritidsbolig. Eller WiFi Pluss for de husstandene som ønsker ekstra raskt internett.

På hjemmesiden til Eidsiva Bredbånd kan du enkelt sjekke om du kan få fiber ved å fylle inn din adresse eller postnummer.

Pakker

Siden Eidsiva Bredbånd leverer både bredbånd og TV, tilbyr de mange gode pakker. Her får man en god deal og rimelig pris på både bredbånd og TV-signal til sitt hjem.

I tillegg til at man får en rimelig pris kan det også gjøre hverdagen litt enklere. Da har du nemlig bare én leverandør å forholde deg til hvis noe går galt. Og du får alt på én regning. 

Hvorfor bør du velge Eidsiva Bredbånd?

Hvis du ønsker deg lynraskt fiber til ditt hjem, er Eidsiva et godt valg. Med lang erfaring og mange fornøyde kunder er selskapet i dag en av de største leverandørene i Norge.

Hvis du også trenger leverandør til din TV, kan det være en god ide å velge en pakke. Da kan du spare både tid og penger.

Kontakt og kundeservice

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Eidsiva Bredbånd, kan du ringe de på telefonnummer 61 20 06 12.

E-post

Eller man kan sende en e-post. Hvis du er privat kunde kan du sende til [email protected]. Hvis spørsmålet er om faktura kan man bruke [email protected]. Og til slutt – dersom du er bedriftskunde kan e-posten sendes til [email protected].

Chat

Dersom du har et kort spørsmål kan det være enda enklere å bruke funksjonen med chat. Da skriver du helt enkelt inn meldingen din inne på chatten på selskapets hjemmeside. Så vil du få et svar umiddelbart eller etter kort tids venting.

Kontaktskjema

Et siste alternativ for å kontakte kundeservice er ved å sende inn et kontaktskjema. Da skriver du inn meldingen din samt navn og e-post. Så vil du få svar på mail i løpet av kort tid. De fire kategoriene her er Teknisk, Flyttemelding, Oppsigelser og Søke om kompensasjon.

Åpningstider

Det er flere ulike åpningstider for deg som ønsker å kontakte Eidsiva Bredbånd.

For kundeservice er åpningstidene mellom mandag og fredag fra 08 til 20. På lørdag og søndag er det åpent mellom 10 og 14. Telefonnummer hit er 61 20 06 12.

Dersom du lurer på noe med salg og bedrift er åpningstidene fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 16. Lørdag og søndag er denne avdelingen stengt. Nummeret for dette er 61 20 06 12.

Og til slutt – til deg som lurer på noe med faktura. For det er åpningstidene fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 16. Mens lørdager og søndager er stengt. Telefonnummeret for faktura er 61 49 87 92.

Nettside

På selskapets nettside https://eidsiva.net finner man all mulig informasjon om det meste man kan lure på. Slik som produkter og tjenester, driftsmeldinger og aktuelle nyheter.

Min Side

På Min Side kan man som kunde logge inn og få full informasjon om sitt kundeforhold. Slik som blant annet forbruk og regninger. Eller man kan melde flytting og endre kontaktinformasjon.

Adresse

Eidsiva Bredbånd
Vormstuguvegen 40
2624 Lillehammer

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.