Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

DataGuard

DataGuard AS ble etablert i 1997 og kunne allerede samme år tilby de første kundene sine tilgang til Internett. Det var fra begynnelsen av bedriftsmarkedet de siktet seg inn mot. Her sikret de seg snart en solid posisjon ved å levere skreddersydde løsninger og høy tjenestekvalitet.

Selv om DataGuard også tilbød fiber, spesialiserte de seg i særlig grad på DSL-løsninger. Og i 2010 var de først ute med å doble ADSL-hastighetene. Dette ga både private og profesjonelle kunder muligheten til å nå hastigheter helt opp mot 40 Mbit/s gjennom kobberlinjen.

Oppkjøp

I 2015 gjennomgikk DataGuard imidlertid et eierskifte. Det var det Oslo-baserte PowerTech som tok over. Og derfra skulle ting gå fort. Allerede året etter kom nemlig Broadnet inn på banen og kjøpte opp PowerTech.

Og i 2017 bestemte Broadnet seg for å omstrukturere, noe som førte til at DataGuards kunder ble overført til PowerTech. Med det opphørte DataGuard som en selvstendig merkevare, og oppsøker du nettsidene deres, vil du raskt bli henvist til PowerTech.

PowerTech

PowerTech er som sagt en Oslo-basert leverandør. De har drevet på siden 1993 og leverer bredbånds- og kommunikasjonstjenester først og fremst til bedriftsmarkedet.

Videre er PowerTech kjent for god kundeservice og høy tilfredshet blant kundene. EPSI har blant annet gitt dem topplassering hva gjelder kundetilfredshet fem år på rad i sin klasse (2013-2017).

Da DataGuards kunder ble overført til PowerTech, fikk de samme priser, tjenester og vilkår som tidligere. Mens nye kunder naturligvis må bestille tjenester direkte av PowerTech.

PowerTechs bredbåndstjenester

Hos PowerTech får du som bedriftskunde tilgang til såkalte aksesstjenester, hostingtjenester og en rekke tilleggstjenester.

Med “aksesstjenester” menes det her tilgang til internett, enten gjennom fiber eller en DSL-løsning. PowerTech anbefaler fiber som det mest fremtidsrettede valget. Og med avviklingen av kobbernettet – som DSL-tjenestene er avhengig av – må vel det kunne sies å være en kjensgjerning. Det er dessuten det raskeste alternativet og i det hele tatt et sikkert valg for store bedrifter med høye krav til båndbredde.

For bedrifter i mellomsjiktet kan SHDSL være et naturlig valg. Her lover PowerTech hastigheter opp mot 20 Mbit/s og en oppetid på minst 99,6 prosent. Kapasiteten og stabiliteten holder altså et nivå som skulle dekke de fleste behov.

Hvis man ikke har riktig så store behov, kan VDSL være noe å vurdere. Her er imidlertid hastigheten og stabiliteten avhengig av faktorer som avstand til telefonsentralen, belastning og kvaliteten på kobberlinjen.

VDSL er kort fortalt en raskere versjon av ADSL. ADSL er på sin side alternativet ikke bare for de minste bedriftene, men også for dem som ligger mer avsidesliggende til. ADSL har ikke de samme begrensningene som VDSL og krever ikke stort mer enn den alminnelige kobberlinjen.

Hostingtjenester

I tillegg til bredbånd leverer PowerTech en rekke hostingtjenester. De kommer i alt fra lettdrevne webhotell til komplette serverracks og følges opp med overvåking og drift døgnet rundt.

Avhengig av bedriftens omfang kan man velge hvor mye man ønsker å drifte på egen hånd. For enkelte bedrifter vil det være naturlig å ta seg av servere og programvare selv. Mens andre overlater gjerne den biten til leverandøren. Atter andre foretrekker kanskje en mellomting.

Hva dine spesifikke behov og ønsker enn måtte være, er sjansen altså stor for at dere kommer fram til en tilfredsstillende løsning.

Tilleggstjenester

Kanskje i enda større grad enn privatpersoner vil de fleste bedrifter fort føle på behovet for mer enn bare ren internettilgang. Derfor har PowerTech også en rekke tilleggstjenester du som kunde kan velge mellom. Utvalget inkluderer blant annet sentralisert brannmur, spamfilter til e-post og VPN-tjenester.

Skulle du være i tvil om hva din bedrift har behov for, kan du rådføre deg med PowerTechs egne konsulenter.

Bedriftssupport

I dagens digitaliserte verden er et stabilt nett alfa og omega. Men selv med den mest stabile bredbåndsløsningen vil det iblant oppstå utfordringer. Skulle du oppleve problemer med bredbåndet eller hostingtjenestene, vil PowerTech være tilgjengelig gjennom bedriftssupporten.

På hverdager kan du nå dem mellom kl. 08-16 på tlf: 23 01 00 20. Du kan også sende e-post til [email protected]. I tillegg vil du til enhver tid kunne sjekke driftsmeldinger på deres nettside via feilmeldingsvakten. 

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.