Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra Broadnet

Motta tilbud fra Broadnet og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Broadnet

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Broadnet vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Broadnet og andre selskaper

Om Broadnet

Det som i mange år har vært kjent som Broadnet har i dag skiftet navn til GlobalConnect. Selv om navnet er nytt, tilbyr selskapet fortsatt de samme tjenestene.

GlobalConnect er en av de fremste leverandørene av bredbånd til bedrifter. Det vil si at de kun spesialiserer seg i det profesjonelle markedet og dermed ikke tilbyr produkter til private personer.

Tjenester

Som tidligere nevnt tilbyr GlobalConnect bredbånd til bedrifter over hele landet. Hva slags produkt og avtale man burde ha, er veldig forskjellige fra bedrift til bedrift. Enten man er et stort eller lite selskap, og om man bruker mye internett eller ikke.

Selskapet tilbyr bredbånd via fiber som er kjent for å gi lynraskt internett. Det gjør at din bedrift kan fungere optimalt og opprettholde alle sine aktiviteter døgnet rundt.

Finn beste løsning sammen

Derfor er nok det smarteste å ta kontakt med GlobalConnect slik at dere sammen kan finne en god løsning.

På selskapets hjemmeside finnes det er nyttig funksjon ved at man kan skrive inn navnet på firmaet eller organisasjonsnummeret. Da kan man få svar på om det er mulig for akkurat dette firmaet å få bredbånd fra GlobalConnect.

Datasentre

En av tjenestene som GlobalConnect tilbyr til sine kunder er lagring i datasentre. Da kan du og ditt firma overlate ansvaret for sikkerhet, data og teknikk til GlobalConnect. Her vil din data bli plassert i et meget sikkert miljø.

Hvorfor bør din bedrift velge GlobalConnect?

Dersom din bedrift er på utkikk etter en ny leverandør for bredbånd, er absolutt GlobalConnect er godt valg. Siden de utelukkende er tilstede i det profesjonelle markedet har de fullt fokus her.

Med andre ord er de eksperter på bredbånd til firmaer og vet hva som funker. Dermed kan du forvente deg god hjelp og service slik at din bedrift kan fungere optimalt med lynraskt bredbånd.

Med over 20 000 bedriftskunder har GlobalConnect lang erfaring med å levere internett til firmaer.

Kontakt og kundeservice

Hvis du ønsker å komme i kontakt kan du enten ringe til 08150 eller til 04900 hvis du er en såkalt «Wholesale»-kunde.

Eller så kan man bruke kontaktskjemaet som finnes på selskapets hjemmesider. Der fyller man ut sin egen kontaktinformasjon i tillegg til beskjeden man ønsker å sende. Så vil noen fra kundeservice svare deg så fort de har mulighet.

Nettside

På nettsiden til selskapet finner man mye nyttig informasjon. Adressen er https://www.globalconnect.no. Her kan man blant annet lese om mulighetene for din bedrift og bredbånd.

En egen side finnes for «ofte stilte spørsmål». Her kan de skrevet opp spørsmål som de ofte får fra sine kunder, og svarene på disse. Så her er det lurt å ta en titt før du eventuelt kontakter kundeservice. Så finner du kanskje svaret på det du lurer på.

Kundeportal

Dersom din bedrift allerede er kunde hos GlobalConnect kan du benytte deg av de ulike kundeportalene.

Her kan man for eksempel sjekke fakturaer og endre tjenestene man abonnerer på. De forskjellige portalene for kunder er Min Side, Fiberweb, Webmail, VPN View og kontrollpanel for ISP-tjenester.

Adresse

Her kan du finne selskapets ulike adresser.

Besøksadresse hovedkontor Fornebu
Snarøyveien 36
1364 Fornebu
 
Postadresse/fakturaadresse
GlobalConnect AS
Postboks 54
1324 Lysaker

Få tilbud på bredbånd fra Broadnet

Motta tilbud fra Broadnet og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg