Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra flere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bredbånd

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Altifiber

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Altifiber vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Altifiber og andre selskaper

Om Altifiber

Altifiber er en av de mange partnere til selskapet Altibox, som mange er kjent med. Det vil si at de leverer tjenester på vegne av Altibox. Det innebærer både TV, telefoni og bredbånd.

Uansett om du bor i en storby, eller på landsbygda, vil Altifiber levere bredbånd til deg. Så lenge du bor enten i området rundt Dalane i Rogaland eller i de store Agder-fylkene.

Altifiber hjelper deg med å installere fiber, og alt eventuelt arbeid som må til på forhånd. Selskapet lever for at du, og mange andre kunder, skal få lynraskt fiber levert hjem til huset ditt.

Produkter og tjenester

På selskapets nettsider kan du enkelt og raskt sjekke om du har mulighet til å få tjenester levert av Altifiber. Det gjør man ved å fylle inn adressen sin, og så vil det komme opp forslag til hva slags tjenester som tilbys der du bor.

Bredbånd med fiber

Altifiber tilbyr bredbånd via fiber til sine kunder. Fiber er en veldig god måte å få bredbånd med da det gir stabil tilgang og lynraskt internett. Hvis du liker å ha en hurtig og trygg internett-forbindelse er fiber et bra alternativ.

Ulike avtaler

Som kunde har man et valg om hva slags avtale man ønsker å ha. Man kan nemlig velge mellom mange forskjellige størrelser:

 • Fiberbredbånd 100/100
 • Fiberbredbånd 200/200
 • Fiberbredbånd 300/300
 • Fiberbredbånd 500/500
 • Fiberbredbånd 1000/1000

Tallene betyr hvor mye Mbps man får i opplasting. Det er en indikasjon på hvor mye kapasitet de ulike avtalene har. Jo større tall, desto mer kapasitet.

Hva slags avtale burde du velge?

For deg som bor alene eller ikke bruker så mye internett i hverdagen, holder det nok med den minste pakken. Da har du mer enn nok til å for eksempel surfe på nettet og lese nyheter.

Hvis dere er en stor husstand med mange familiemedlemmer, kan den største pakken passe bedre. I hvert fall hvis dere liker å strømme underholdning via tjenester på nettet. Eller hvis noen i familien liker å spille spill online.

Dersom du er usikker på hvor stor pakke som passer, kan du kontakte Altifiber så kan dere finne en løsning sammen som passer bra.

Hvorfor er Altifiber en bra leverandør?

Dersom du har mulighet til å få bredbånd via fiber hjem til ditt hus, er det et veldig godt valg. Fiber gir hurtig og stabilt internett som du kan stole på.

Siden Altifiber er en av partnerne til Altibox, leverer de tjenester innenfor både TV, bredbånd og telefoni. Det betyr at du kan få en god pakke-avtale dersom du får flere tjenester fra denne samme leverandøren.

For eksempel kan du velge en pakke med de TV-kanalene du vil ha, og den bredbåndspakken som passer ditt forbruk. Så vil du få en god deal på pakken. Da får du et bra produkt til en fornuftig og konkurransedyktig pris.

Kontakt og kundeservice

Dersom du sitter med noen spørsmål og ønsker å kontakte Altifiber kan de ringes på nummer 51 32 49 00. Eventuelt kan man sende en e-post til [email protected] Da vil noen fra kundeservice svare deg så fort de kan.

Du kan også finne selskapet på Facebook, der de har sin egen side. Her kan man få nyttige oppdateringer og melding om eventuelle avvik. Hvis man ønsker, er det mulig å sende privat melding til siden og så vil de svare deg der.

Åpningstider

Kundeservice til Altifiber har åpent fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 20.

Dersom du ønsker å besøke Altifiber, gjelder litt andre åpningstider. I Sokndal er åpningstiden alle hverdager mellom klokken 9 og 16. I Evje er det åpent for besøk fra mandag til fredag mellom klokken 13 og 16.

Nettside

På nettsidene til Altifiber https://altifiber.no kan man finne mye nyttig informasjon. Blant annet kan du på siden «kundeservice» få svar på det du måtte lure på. Her velger du den kategorien som er relevant for deg.

Der har kundeservice skrevet svar til mange spørsmål som ofte blir stilt av kunder. Så her er det lurt å ta en tur innom før du eventuelt kontakter kundeservice. 

Min Side

På «min side» kan alle som er kunde logge inn med e-post og passord. Min side finner man på selskapets nettside og her inne kan man få en full oversikt over avtalen sin. Blant mange funksjoner kan man endre avtale, melde flytting eller betale regninger. 

Adresse

Besøksadresse Evje
Verksvegen 9B
Evje
 
Besøksadresse Hauge i Dalane
Gamleveien 24
Hauge i Dalane
 
Postadresse
Altifiber AS
Postboks 99
4381 Hauge i Dalane

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer