Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Altibox

Altibox er en av de største selskapene i markedet for bredbånd. Gjennom mange år har de levert TV, telefoni og bredbånd til kunder over hele landet. Med mange partner-selskap plassert i alle fylker, kan de tilby konkurransedyktige avtaler til markedet.

Produkter

Altibox tilbyr mange ulike pakker til ditt hjem. Siden de både leverer signal til TV og bredbånd, er dette ofte i samme pakke. En slik løsning kan være en veldig god ide da man kan spare mye penger.
Altibox er selve leverandøren av produktet, men du må finne din lokale leverandør. Altibox har nemlig over 15 ulike partnere over hele landet. Det er disse under-partnerne som monterer og distribuerer tjenestene hjem til ditt hus.

Privat

Hos private husstander er Altibox en veldig populær leverandør. Med lynraskt bredbånd over hele landet får du dekket ditt behov for internett. Enten du ikke bruker det mye, eller om du krever veldig bra kapasitet.
Som nevnt må du kontakte Altibox eller sjekke deres nettsider for å finne din leverandør. Så kan du sjekke nærmere hva slags pakker og priser som finnes. Enten du vil ha TV, telefoni og bredbånd. Eller kanskje bare bredbånd.

Bedrifter

Dersom du er på utkikk etter bredbånd til din bedrift, er Altibox en av de ledende i markedet for bedrifter. De kan levere lynraskt bredbånd med kapasitet til både store og små bedrifter.
Dersom du lurer på de ulike avtalene som finnes, burde du ta kontakt med Altibox. Da kan du høre hva de har å tilby og finne en avtale som passer for deg og ditt selskap.

Hvorfor bør du velge Altibox?

Som en av de største selskapene i markedet har Altibox god erfaring med å levere bredbånd. De har i mange år blitt kåret til best i test, og kan vise til veldig fornøyde kunder.
 
Pakkene de tilbyr er både bra og kommer til fornuftige og konkurransedyktige priser. I tillegg tilbyr de mange fleksible løsninger. Slik som at du kan se på TV både live og på nett. Det gjør at du har stor frihet til å se på akkurat det du vil, når du vil.

Kontakt og kundeservice

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Altibox, kan du ringe til din lokale leverandør. Da må du skrive inn postnummeret ditt for å få den riktige leverandøren.

Chat

Det letteste alternativet er nok å «chatte» med kundeservice på selskapet sine nettsider. Det gjør man ved å skrive inn sin beskjed og legge ved e-post. Så får du svar enten umiddelbart eller etter kort tids ventetid.
Facebook

Eventuelt kan man også kontakte Altibox på Facebook. Da finner du bare selskapet sin side på Facebook, og sender en privat beskjed. Så vil de svare deg så fort kundeservice har mulighet. 

Finn din lokale leverandør

Hvis du vil ha kontakt med de som leverer ditt bredbånd, må du kontakte din lokale leverandør. Altibox har nemlig partnere over hele landet. Oversikten over de ulike leverandørene kan du finne her: https://www.altibox.no/omaltibox/kontakt-oss/. 

Nettside

Før du kontakter Altibox, kan det være lurt å ta en titt på deres hjemmeside https://www.altibox.no. Der finner man veldig mye nyttig informasjon. På hjemmesiden er det en egen avdeling som heter «Kundeservice». Her finner man svar på spørsmål mange kunder lurer på.

De forskjellige kategoriene er Internett, e-post, TV og faktura. Så da kan du bare trykke deg inn på den kategorien du lurer på, og se om du finner svarer på det lurer på der først.

Min Side

På hjemmesiden finnes Min Side for kunder. Her kan man logge seg på med e-post og passord. Da får man enkelt en god oversikt over sin avtale med Altibox. Da kan man se vilkår for avtalen sin, gamle og nye regninger og mye mer.

Her kan man også endre adresse og melde flytting, enkelt og greit. Eller se om det er meldinger om graving eller avvik i ditt nabolag. 

Adresse

Hvis du ønsker å sende noe til eller besøke din leverandør av bredbånd, må du finne din lokale leverandør. Litt lenger opp i teksten står det hvordan du kan finne ut hvem som leverer bredbåndet til ditt hus.

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.