Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Smartly Security

Lyse Smart AS med org.nr. 999 323 928 leverer et produkt som de kaller Smartly. Dette er et produkt som vil gi deg et smarthus. I dagens samfunn får vi stadig mer avansert teknologi på markedet, og dette kan gjøre livet ditt enklere.

Sammen med boligalarmen din kan du nå styre boligen enkelt gjennom en applikasjon på mobilen din.

Det vil si at du kan styre alt fra alarm, temperatur, elektroniske apparater, dørløsen og lys rundt omkring i huset. Smarthus har blitt en trend, og det ser ut til at det har kommet for å bli.

Smartly som alarmselskap

Smartly er som nevnt under selskapet Lyse Smart AS, og kommer fra Lyse-konsert – da i hovedsak Altibox. Dersom man ser på de ulike logoene, kan man se at de er nokså like.

Det vil også si at smarthus-løsningen fra Smartly var tiltenkt å være en del av satsningen til Altibox.

Smartly ble til slutt opprettet som et selvstendig datterselskap i 2013, da under Lyse-konsernet. Ettersom det viste seg å være lite lønnsomt, ble alarmtjenesten lagt ned i 2016. Kundene av Smartly ble solgt videre til alarmselskapet Verisure.

Produkter og pris på Smartly alarm

Tidligere tilbydde Smartly en rekke produkter og pakker. De hadde totalt syv ulike pakker, så man kunne være sikker på å finne en tjeneste man ønsket å benytte seg av.

Smartly ble tilbudt i Stavanger -området og hadde sitt satsningsområde på installasjon i nybygg. I tillegg hadde Smartly en totalpakke med boligalarm, varme- og lysstyring.

Totalpakken hadde en svært høy pris, og bare installasjonen av alarmsystemet hadde en kostnad på hele 16 970 kroner, i tillegg til en månedspris på 477 kr.

Spar penger på boligalarm

Skaff deg boligalarm i dag og få et tryggere liv. Alarmen vil sikre deg både når du er hjemme og når du er bortreist. Har du lyst til å skaffe deg boligalarm?

Da kan du enkelt og raskt fylle ut skjemaet for å få tilbud fra flere alarmselskaper. Tilbudene er uforpliktende og du velger selv hvilket tilbud du velger å godta. I tillegg er tjenesten gratis, så du sparer deg selv for både penger og tid!

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.