Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få gode tilbud på boligalarm fra Smartly Security

Motta tilbud fra Smartly Security og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Smartly Security

Er du på jakt etter den beste boligalarmen for å sikre hjemmet ditt? Da kan Smartly Security være et godt alternativ. De vet hvor viktig det er at man sikrer seg selv, boligen og familien. Kom i kontakt med Smartly Security og få skreddersydd alarm som passer deg og boligen din. 

Få tilbud fra Smartly Security og andre selskaper

Smartly gir deg smarthus

Lyse Smart AS med org.nr. 999 323 928 leverer et produkt som de kaller Smartly. Dette er et produkt som vil gi deg et smarthus. I dagens samfunn får vi stadig mer avansert teknologi på markedet, og dette kan gjøre livet ditt enklere. Sammen med boligalarmen din kan du nå styre boligen enkelt gjennom en applikasjon på mobilen din. Det vil si at du kan styre alt fra alarm, temperatur, elektroniske apparater, dørløsen og lys rundt omkring i huset. Smarthus har blitt en trend, og det ser ut til at det har kommet for å bli.

Smartly som alarmselskap

Smartly er som nevnt under selskapet Lyse Smart AS, og kommer fra Lyse-konsert – da i hovedsak Altibox. Dersom man ser på de ulike logoene, kan man se at de er nokså like. Det vil også si at smarthus løsningen fra Smartly var tiltenkt å være en del av satsningen til Altibox.

Smartly ble til slutt opprettet som et selvstendig datterselskap i 2013, da under Lyse-konsernet. Ettersom det viste seg å være lite lønnsomt, ble alarmtjenesten lagt ned i 2016. Kundene av Smartly ble solgt videre til alarmselskapet Verisure.

Produkter og pris på Smartly alarm

Tidligere tilbydde Smartly en rekke produkter og pakker. De hadde totalt syv ulike pakker, så man kunne være sikker på å finne en tjeneste man ønsket å benytte seg av. Smartly ble tilbudt i Stavanger -området og hadde sitt satsningsområde på installasjon i nybygg. I tillegg hadde Smartly en totalpakke med boligalarm, varme- og lysstyring. Totalpakken hadde en svært høy pris, og bare installasjonen av alarmsystemet hadde en kostnad på hele 16 970 kroner, i tillegg til en månedspris på 477 kr.

Spar penger på boligalarm

Skaff deg boligalarm i dag og få et tryggere liv. Alarmen vil sikre deg både når du er hjemme og når du er bortreist. Har du lyst til å skaffe deg boligalarm? Da kan du enkelt og raskt fylle ut skjemaet for å få tilbud fra flere alarmselskaper. Tilbudene er uforpliktende og du velger selv hvilket tilbud du velger å godta. I tillegg er tjenesten gratis, så du sparer deg selv for både penger og tid!

Få gode tilbud på boligalarm fra Smartly Security

Motta tilbud fra Smartly Security og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg