Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Lyse Alarm

Lyse Alarm var et selskap som satset på boligalarmer, og inngikk under Lyse Energi AS (org.nr. 980 001 482). Lyse var et industrikonsern lokalisert i Stavanger med bakgrunn fra kraftbransjen, til likhet med de to andre tidligere alarmselskapene BKK og Hafslund Sikkerhet. Lyse-konsernet er resultatet av at flere kraftselskaper i Rogalandsområdet ble sammenslått i 1998. Virksomheten ble 1.januar 1999 startet under navnet Lyse. I dag har Lyse-konsernet en lang rekke datterselskaper, og eies av 16 kommuner i den sørlige delen av Rogaland.

Lyse sin satsing som alarmselskap

Lyse kom først på banen i alarmbransjen da de i mai 2007 kjøpte opp 92 prosent av aksjene i NorAlarm AS. Dette gjorde at NorAlarm sine omtrentlige 10 000 kunder fulgte med, og Lyse-konsernet fikk det de kalte ”en naturlig utvidelse av sin tele- og infrastrukturvirksomhet”.

Lyse og Altibox

For å skape vekst i virksomheten og nå ut til flere steder i landet, skulle Lyse benytte seg av sitt distribusjonsnettverk gjennom Altibox.

Lyse boligalarm

Etter oppkjøpet av NorAlam, valgte Lyse-konsernet å benytte seg av merkevarenavnet ut mot bedriftsalarmer. Når det gjald det private markedet fremmet de heller Altibox.

I senere tid lansert Lyse en løsning for smarthus som de kalte Smartly. Dette var for sine kunder i Rogaland og området rundt. Smarthusløsning inkluderte også både brann- og innbruddsalarm. Satsningen på boligalarm er det i dag alarmselskapet Verisure som tar seg av.

Lyse solgte alarmselskapet

Den 20 mai 2016 valgte Lyse-konsernet å avslutte sin satsning på boligalarmer, og solgte derfor alle sine kunder til alarmselskapet Verisure. Bakgrunnen for beslutningen var små marginer og lite stordriftsfordeler.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.