Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få gode tilbud på boligalarm fra Lyse

Motta tilbud fra Lyse og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Lyse

Er du på jakt etter den beste boligalarmen for å sikre hjemmet ditt? Da kan Lyse være et godt alternativ. De vet hvor viktig det er at man sikrer seg selv, boligen og familien. Kom i kontakt med Lyse og få skreddersydd alarm som passer deg og boligen din. 

Få tilbud fra Lyse og andre selskaper

Lyse Alarm

Lyse Alarm var et selskap som satset på boligalarmer, og inngikk under Lyse Energi AS (org.nr. 980 001 482). Lyse var et industrikonsern lokalisert i Stavanger med bakgrunn fra kraftbransjen, til likhet med de to andre tidligere alarmselskapene BKK og Hafslund Sikkerhet. Lyse-konsernet er resultatet av at flere kraftselskaper i Rogalandsområdet ble sammenslått i 1998. Virksomheten ble 1.januar 1999 startet under navnet Lyse. I dag har Lyse-konsernet en lang rekke datterselskaper, og eies av 16 kommuner i den sørlige delen av Rogaland.

Lyse sin satsing som alarmselskap

Lyse kom først på banen i alarmbransjen da de i mai 2007 kjøpte opp 92 prosent av aksjene i NorAlarm AS. Dette gjorde at NorAlarm sine omtrentlige 10 000 kunder fulgte med, og Lyse-konsernet fikk det de kalte ”en naturlig utvidelse av sin tele- og infrastrukturvirksomhet”.

Lyse og Altibox

For å skape vekst i virksomheten og nå ut til flere steder i landet, skulle Lyse benytte seg av sitt distribusjonsnettverk gjennom Altibox.

Lyse boligalarm

Etter oppkjøpet av NorAlam, valgte Lyse-konsernet å benytte seg av merkevarenavnet ut mot bedriftsalarmer. Når det gjald det private markedet fremmet de heller Altibox.

I senere tid lansert Lyse en løsning for smarthus som de kalte Smartly. Dette var for sine kunder i Rogaland og området rundt. Smarthusløsning inkluderte også både brann- og innbruddsalarm. Satsningen på boligalarm er det i dag alarmselskapet Verisure som tar seg av.

Lyse solgte alarmselskapet

Den 20 mai 2016 valgte Lyse-konsernet å avslutte sin satsning på boligalarmer, og solgte derfor alle sine kunder til alarmselskapet Verisure. Bakgrunnen for beslutningen var små marginer og lite stordriftsfordeler.

Få gode tilbud på boligalarm fra Lyse

Motta tilbud fra Lyse og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg