cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

G4S

G4S har tidligere levert både til private kunder og til bedriftsmarkedet. Etter 2011 forandret dette seg. Er du på jakt etter en god alarm til bedriften din, kan det være lurt å sjekke opp G4S, men skal du ha en alarm til boligen din, lønner det seg å lete videre.

Det er nok ganske mange som har hørt om G4S, helt frem til 2011 var dette nemlig en stor aktør i boligalarmmarkedet. I november 2011 solgte G4S alle sine privatkunder til Nokas (disse ble igjen solgt videre til Sector Alarm). Nå er det altså slik at G4S ikke lenger leverer til privatmarkedet, men de har fremdeles både vaktholdstjenester og alarm til bedrifter.

G4S alarm

Det produktet som blir mest solgt er alarmen som heter «G4S eyesecure». Dette er en trådløs og FG-godkjent alarmpakke hvor bedriften også får vektertjeneste 24 timer i døgnet.

G4S har også løsninger for videoovervåkning. Du vil da kunne ha flere kameraer plassert rundt i bedriften og en person som overvåker disse.

G4S i Norge

Selv om G4S på mange måter har vært lenge i Norge, er den nye formen av selskapet relativt nytt. De fleste har likevel hørt om firmaet, nettopp på grunn av historien. Det at de lenge var et selskap som også opererte i privatmarkedet, har trolig ført til at de har mye god kunnskap om alarmer. Ikke bare om bedriftsalarmer, men om sikkerhet generelt. De fleste av oss ønsker i grunn å ha det like trygt uavhengig av om vi er på jobb eller hjemme.

Tilbydde boligalarmer

G4S har tidligere tilbydd boligalarmer og hadde en stor kundegruppe. Etter at de tok valget om å selge denne listen med kunder, er det bedriftsalarmer som har vært fokuset. Det har gitt G4S muligheten til å virkelig fordype seg i dette og til å finpusse på tjeneste de leverer, slik at disse blir enda bedre.

Ble solgt til Sector Alarm

For mange oppleves det som en litt rar greie, hendelsen har i hvert fall blitt mye omtalt. Nokas hadde rundt 20.000 alarmkunder da de i 2011 kjøpe opp alle boligalarmkundene til G4S. Dette førte til at Nokas plutselig hadde over 76.000 kunder på sine lister. Det var egentlig Sector Alarm som var størst, med sine daværende 70.000 kunder, men de måtte brått se seg slått.

Nokas gjør igjen noe som skaper overskrifter og selger G4S-kundene videre til Sector Alarm. Nokas fikk da 100 millioner mer enn det de hadde betalt bare noen uker tidligere. Med andre ord tjente de godt på å kjøpe og deretter selge. Da Sector Alarm gjorde dette kjøpet, var det også noen andre punkter med i avtalen. Blant annet gikk de med på å bytte partner av vektertjeneste fra Securitas til Nokas.

G4S beskytter og avskrekker

Når G4S leverer alarmer og tjenester til bedrifter er det spesielt ett mål som er viktig. De skal beskytte og avskrekke. Det betyr at en alarm som er tilkoblet en alarmstasjon straks vil kunne bidra til å «skremme» bort eventuelle tyver. Det finnes også annet utstyr som kan bidra til dette.

Hvis det ikke fungerer å skremme bort de som har tenkt til å bryte seg inn, er neste punkt selvsagt å raskt kunne merke det og deretter handle. G4S leverer mange løsninger som kan passe godt for ulike firmaer.

Pris på G4S

Det er alltid vanskelig å skulle si noe konkret om pris på alarmtjenester. Variasjonene er store og det kommer helt an på hva slags pakke man går for. De fleste selskaper har pakker med ulike størrelser og lar kunden selv velge hva som er det mest optimale.

Så finnes det også en hel del tilleggstjenester og ekstrautstyr som vil bidra til å øke totalsummen. For bedrifter er det spesielt viktig å ha verktøy og tjenester som sikrer ansatte, verdier og varer.

Ofte vil selve bygget også, altså størrelsen og utformingen, være med på å avgjøre hva slags sikkerhetstiltak som er nødvendig og optimalt.

Få tilbud fra flere

En god huskeregel før man kjøper seg noe såpass kostbart som boligalarm, er å alltid innhente flere pristilbud. På denne måten unngår man å betale for mye og man unngår å senere lure på hva annet som fantes på markedet. Husk også på at det lønner seg å tenke kvalitet fremfor pris, dette handler om trygghet for deg og familien din, da er kun det beste godt nok.

Hvis du mottar flere tilbud kan du sammenligne både pris og innhold. Deretter er det du som bestemmer hva du skal gå for. Når du tar kontakt med ulike alarmselskaper kan det lønne seg å opplyse om hvor og hvordan du bor, og hva slags sikkerhet du ønsker deg. Dersom du vil ha et smarthus eller har behov for litt ekstra mye sikring, så opplys gjerne om dette så tidlig som mulig.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.