Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få gode tilbud på boligalarm fra Trygg Vakt

Motta tilbud fra Trygg Vakt og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

Trygg Vakt

Er du på jakt etter den beste boligalarmen for å sikre hjemmet ditt? Da kan Trygg Vakt være et godt alternativ. De vet hvor viktig det er at man sikrer seg selv, boligen og familien. Kom i kontakt med Trygg Vakt og få skreddersydd alarm som passer deg og boligen din. 

Få tilbud fra Trygg Vakt og andre selskaper

Trygg Vakt boligalarm

Selskapet Trygg Vakt AS (org.nr. 968 487 728) er et alarm- og vakttjeneste selskap som tilbyr boligalarmer og vakttjenester til både private, bedrifter og borettslag i nordlige Tromsø. Selv om de legger likevel størst vekt på salg og installering av boligalarmer og bedriftsalarmer, har de en lang rekke av produkter og tjenester. Alt fra private innbruddsalarmer og brannalarmer, men også overvåking og vakthold ved arrangementer.

Alarmselskapet ansatte sine første arbeidere som hadde bakgrunn fra politiet, forsvaret eller andre vaktselskaper. I 2001 endret de på dette, og fokuserte heller på å ansette faglærte vektere.  I dag har selskapets faste vektere en erfaring i bransjen på snitt 14 år. Man kan altså være sikker på at det er godt kvalifiserte arbeidere som passer på! I tillegg inngikk Trygg vakt i 2014 en skriftlig avtale med det lokale brannvesenet om utrykning for private brannalarmer.

Økonomi og posisjon i markedet

De to store alarmselskapene vi har i Norge på landsbasis er Verisure og Sector Alarm. Det vil si at sammenlignet med disse er Trygg Vakt en liten aktør på landsbasis, men lokalt i Tromsø har de på den andre siden en sterk markedsposisjon. Per dags dato har selskapet rundt 2000 kunder, fordelt på det private markedet, borettslag, bedrifter og det offentlige. På årsbasis ligger omsetningen på rundt 14 millioner kroner.

Trygg Vakt som alarmselskap

Trygg Vakt ble stiftet som et privat selskap i 1987, så selv om de ikke har vært i bransjen like lenge som andre alarmselskaper har de fremdeles en god del erfaring. Trygg Vakt ble gjort om til et aksjeselskap i 1994, og den største aksjonæren er Ernest Myrbakk.

Logoen deres er inspirert av de offentlige vaktmenn i Tromsø fra de eldre dagene. Dette var de som patruljerte byen med vekterstav og med en morgenstjerne helt på toppen.

Få gode tilbud på boligalarm fra Trygg Vakt

Motta tilbud fra Trygg Vakt og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.