cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Stanley Security

Mange lurer på hvordan de skal finne frem til det beste alarmselskapet. Her får du mer informasjon om Stanley Security og deres løsninger innen boligalarm.

Stanley Security som alarmselskap

Ganske mange har hørt om Stanley Security siden dette er et stort norsk selskap. De har kontoret sitt i Urtegata i Oslo.

Selskapet er trolig mest kjent blant bedrifter og næringslivet. Stanley har ikke like mye leveranse til privatmarkedet enda – det er selvfølgelig noe som kan komme til å forandre seg i fremtiden.

Siden Stanley Security har såpass stor fokus på bedrifter, er det også et naturlig valg for de fleste store norske bedrifter. Det kan også være borettslag, sameier eller offentlige organisasjoner.

I bedriftsmarkedet er det ofte snakk om store bygg med mye innhold og verdi, derfor er det utrolig viktig å være tilknyttet et alarmselskap som vet hva de driver med.

En del av Stanley

Hvis du ikke har hørt om Stanley Security kan det hende du har hørt om Stanley Black & Decker. Dette er et globalt konsern med en stor omsetning.

Stanley Security er en del av dette firmaet, noe som betyr at det har god tyngde i form av økonomi, muligheter og utvikling.

Boligalarm

Mange ser nok for seg at vi i de kommende årene bare blir bedre og bedre på å sikre boligene våre. Samtidig blir det viktigere for bedrifter å ha gode alarmer og god trygghet for sine ansatte.

Som nevnt driver Stanley Security mest med bedriftsalarm, men de leverer også noe til privatmarkedet. Dersom du eller andre har spesielle behov, altså ønsker enda «større» og tryggere alarmsystem, da kan Stanley være et særdeles godt valg.

Stort sett er det altså de med høyt sikkerhetsbehov og et stort budsjett, som tar kontakt med Stanley for å få en privat boligalarm.

Hvis du i tillegg eier et næringsbygg eller trenger en eller annen form for bedrifstalarm, kan du gjerne ta kontakt med Stanley Security for å høre om hvilke muligheter som finnes.

Moderne alarm mot innbrudd og tyveri

Stanley Security leverer topp moderne alarm som skal sikre mot innbrudd og tyveri av ulike typer. Noe av det viktigste for å hindre innbrudd og/eller for å få kontroll over situasjonen og stoppe utviklingen, er alarmstasjon og utrykningstjenesten det avgjørende. Stanley Security har fokus på å optimalisere denne delen av alarmen.

Stanley leverer også mange andre smarte tjenester innenfor sikkerhet og teknologi. Deres kunder får på denne måten mange muligheter. Du kan for eksempel gjøre bedriftslokalet smartere eller få hjelp til å gjøre ID-kort prosessen raskere og bedre.

Innbruddsalarm

Det som er litt genialt med innbruddsalarmen Stanley Security leverer, er at den har muligheten til å bruke to signalveier. Det betyr at du ikke lenger er avhengig av at mobiltilkoblingen fungerer hele tiden – det er nemlig ofte at mobilnettet faller ut.

To signalveier gjør at alarmstasjonen er sikret å få en beskjed og at de har et bedre utgangspunkt for å få oversikt over hva som foregår. Det betyr igjen at de lettere kan finne ut av det dersom det gjelder feil bruk eller falsk alarm. Det viser seg nemlig at 9 av 10 alarmer skyldes feil bruk – dette koster mye penger for de bedriftene som opplever slike situasjoner.

Brannalarm

I tillegg til å levere en bra tjeneste som fungerer godt ved innbrudd/tyveri, har Stanley Security også fokus på å være best når det kommer til brannalarm.

Selskapet hjelper hjerne til med forebyggende tiltak slik at risikoen minsker, i tillegg til at de har en brannalarm som skal skape trygghet på den gjeldene arbeidsplassen.

Brannalarmen kan kobles direkte til brannvesenet, dette er en klar fordel som gir farlige situasjoner et bedre utgangspunkt. Man får bedre tid og det kan være lettere å få kontroll over situasjonen.

Varesikring

En god del bedrifter og butikker har mange varer. De kan også oppleve problemer rundt svinn og effektivisering.

Dette er noe Stanley Security har god erfaring med og dermed noe du kan få hjelp til. De har tjenester og produkter som kan sikre deg mot svinn og gi deg full kontroll.

Effektive verktøy gjør hverdagen lettere, Stanley Security har mye kunnskap om hva slags verktøy ulike bedrifter har behov for.

Stanley Security pris

Hvis din bedrift er ute etter en ny alarm eller trenger hjelp med sikkerheten, gjør du lurt i å ta kontakt med Stanley Security.

Det er vanskelig å anslå hvor mye dette vil komme til å koste. For det første kommer det an på hva slags bedrift/bygning det er snakk om, og ikke minst så er det avgjørende hva slags sikkerhet dere har behov for.

Et godt tips er å ta kontakt med noen ulike selskaper for å be om pristilbud. Siden så godt som alle alarmselskaper ønsker akkurat deg/din bedrift som kunde, vil de garantert strekke seg langt for å gi deg et tilbud du har lyst til å takke ja til.

Når du får tatt en titt på flere totalsummer, kan du enkelt se hva som lønner seg mest (og hvor du får mest innhold). Da kan du med trygghet ta et godt valg som fører til at bedriften blir sikret på flere ulike måter.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer