Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få gode tilbud på boligalarm fra NorAlarm

Motta tilbud fra NorAlarm og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

NorAlarm

Er du på jakt etter den beste boligalarmen for å sikre hjemmet ditt? Da kan NorAlarm være et godt alternativ. De vet hvor viktig det er at man sikrer seg selv, boligen og familien. Kom i kontakt med NorAlarm og få skreddersydd alarm som passer deg og boligen din. 

Få tilbud fra NorAlarm og andre selskaper

NorAlarm boligalarm

NorAlarm med org.nr. 979 345 259 er selskapet som var det første alarmselskapet under Lyse-konsernet. Selskapet ble etablert i Rogaland på Sørlandet, og tilbydde boligalarmer. Selskapets historie startet i Stavanger og ble etablert i 1998. NorAlam var med andre ord litt sent ute på sikkerhetsmarkedet. De lokale investorer så likevel et potensiale i tjenesteleveransen og fremtidig produktutvikling i markedet.

NorAlam fikk etablert en markedsposisjon lokalt etter at alarmstasjonen ble FG-godkjent. Til tross for FG-godkjenning, klarte ikke selskapet å utvide sin markedsposisjon utover Sørlandet på egenhånd.

Salg av NorAlarm

Lyse-konsernet bestemte seg for å gå bort fra alarmmarkedet i mai 2016. Det vil si at også kundene fra NorAlarm ble videresolgt til Verisure selskapet. Bakgrunnen for videresalget var at det rett og slett var for små marginer og selskapet fikk ikke en stor nok markedsposisjon.

Oppkjøp av NorAlarm

I 2007 ble hele 92 prosent av aksjene i NorAlarm kjøpt av Lyse, og dette markerte slutten på NorAlam som et uavhengig merkevare. På oppkjøpstidspunktet hadde selskapet rundt 10 000 alarmkunder.

NorAlarm som merkenavn ble fremdeles brukt ut mot offentlige organisasjoner og private selskaper etter oppkjøpet fra Lyse.  Dette var markedene NorAlarm solgte sine tjenester og produkter innen varsling og sikring. Derimot har selskapet operert med Lyse sin alarmsatsning, nemlig Altibox, ut mot det private markedet. Riktignok kun helt frem til selskapet ble videresolgt til Verisure, der også 20 ansatte fulgte med.

Få gode tilbud på boligalarm fra NorAlarm

Motta tilbud fra NorAlarm og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg