Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få gode tilbud på boligalarm fra BKK alarm

Motta tilbud fra BKK og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.

BKK

Er du på jakt etter den beste boligalarmen for å sikre hjemmet ditt? Da kan BKK være et godt alternativ. De vet hvor viktig det er at man sikrer seg selv, boligen og familien. Kom i kontakt med BKK og få skreddersydd alarm som passer deg og boligen din. 

Få tilbud fra BKK og andre selskaper

BKK sin satsing som alarmselskap

BKK er nok for de fleste i dag kjent som en strømleverandør og ikke et alarmselskap. BKK hadde tidligere en satsning på boligalarm, slik som tidlige Hafslund med Hafslund Sikkerhet. BKK står for Bergenhalvøens Kommunale Kraftselskap AS og har org.nr. 880 309 102.

Lanseringen av BKK boligalarm

BKK valgte å satse på boligalarm-markedet i 2004. De valgte å ha et lanseringsbudskap

som følger: “Over 100 års erfaring med vakt og beredskap på strømnettet har skapt en kultur som er skreddersydd for satsning på boligalarm”.

Strategien bak var for BKK å bli et selskap som kunne tilby et totalt sett med boligtjenester. Etter at BKK kom ut med boligalarmer, kunne de nå tilby sine kunder alt av strøm, bredbånd, kabel-tv, varmepumper, fjernvarme og bredbåndstelefoni.

BKK sin alarm og pris

BKK tilbydde sine kunder flere boligalarmer, der det ene var et totalabonnement, og det andre var et varslingsabonnement. Totalabonnementet inkluderte tilknytning til en vektertjeneste og en avtale med sitt lokale brannvesen. Derimot fikk man kun en telefon fra alarmselskapet dersom alarmen gikk med varslingsabonnementet. Utover disse abonnementene kunne kundene også kjøpe brannalarm, innbruddsalarm eller kombialarm. Dersom vi sammenligner med dagens standard på boligalarmer, var de ulike pakkene til BKK svært enkle og begrensende.

Boligalarmene BKK benyttet seg av var produsert av General Electric.

BKK sin innbruddsalarm og brannalarm

Innholdet i innbruddsalarm og brannalarmen til BKK var to optiske røykdetektorer og to bevegelsesdetektorer. Totalabonnementet hadde en pris på 299 kr i måneden, mens varslingsabonnementet lå på 199 kr i måneden. I tillegg var det en installasjonskostnad på 1490 kroner.

BKK kombialarm

Kombialarmen fra BKK inneholdt en optisk røykdetektor og to bevegelsesdetektorer. Dette ga en pris på 309 kroner i måneden for totalabonnementet, mens varslingsabonnementet kostet 209 kroner i måneden. Installasjonen kom i tillegg, på ett engangsbeløp på 1990 kroner.

Kunden kunne også få ekstra komponenter for 10 kroner ekstra i måneden, eventuelt 19 kr/mnd. Ved GSM-sender. Totalt sett fikk nok kundene mer ut av kombialarmen, og det var det rimeligere tilbudet for å få både-og. Nettopp derfor valgte mange av BKK kundene å gå for denne pakken.

Mottakelse av BKK og oppkjøp

Mange av de lokale i Bergen valgte BKK, og selskapet etablerte en sterk posisjon i Bergen og området rundt. BKK valgte å kjøre en kampanje i juni i 2007 som ble svært suksessfull. Selve kampanjen gikk ut på at installasjonen ble redusert med 500 kroner, gitt at kunden bestilte over internett. Samt også halv pris for abonnementet i seks måneder.

Til tross for stor oppslukning i Bergen, fikk ikke BKK nok boligalarmkunder til at de klarte å konkurrere med selskapene Sector Alarm og Hafslund Sikkerhet. Kanskje ikke så rart når konkurrentene tilbød en installasjon til 1 krone. Når alt kom til alt hang ikke BKK med i konkurransen nasjonalt sett. Dette første til at hele alarmporteføljen ble solgt til Sector Alarm i juli 2012. Alarmselskapet BKK uttalte seg at det ikke var naturlig for dem å satse videre innen boligalarmer når stadig flere selskaper blir tatt over av de store nasjonale

Få gode tilbud på boligalarm fra BKK alarm

Motta tilbud fra BKK og andre selskaper, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.