cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Omstartslån-kalkulator – sjekk hvor mye ditt lån kan koste

Med vår omstartslån-kalkulator kan du sjekke hvor mye månedskostnadene vil kunne bli for ditt lån. Et slikt lån kan hjelpe til med å samle dyr gjeld til et rimeligere lån.

Kravet man må oppfylle for å kvalifisere til omstartslån er at du kan stille fast eiendom som sikkerhet. Da er det enten snakk om eiendom du allerede besitter, eller som du planlegger å kjøpe med et omstartslån.

Et omstartslån kan gi deg som ikke får lån i tradisjonelle boliglånsbanker muligheten til å få et lån. Dette selv om du har betalingsanmerkninger som gjør at du ikke kan få vanlig boliglån.

Fordi du stiller sikkerhet, har bankene mulighet til å tilby lavere rente enn tradisjonelle refinansieringslån, som gjerne er usikret.

For deg med mye dyr gjeld, kan det gi deg en vesentlig lavere månedlig kostnad. Noe som gjør det lettere å betjene lånet.

Les mer om omstartslån her, eller søk ved å trykke på knappen i kalkulatoren over. Da sjekker vi med bankene vi samarbeider med om hva de kan tilby av løsninger for deg og din situasjon.

Omstartslånkalkulator blir bare et estimat

En ting som er viktig å huske på når man bruker lånekalkulatorer er at det blir et estimat.

Hvilken rente du får er individuelt, og tar utgangspunkt i risikoen ved å låne penger ut.

Man bruker gjerne rentene bankene oppgir på nettsidene sine når man sammenligner lån og kostnader. Derfor kan du sitte med en helt annen månedskostnad når du har mottatt et lånetilbud.

Drar du renten opp og ned bare 1 % kan du se hvilken forskjell det vil gjøre for månedskostnaden din.

Når du ønsker å refinansiere er det vesentlig at du får så lav rente som mulig. Husk også at når du sammenligner lån, er det den effektive rente som gir det mest presise bildet av kostnadene, og ikke den nominelle.

Hvordan bruke vår kalkulator – omstartslån

Du starter med å legge inn hvor mye du trenger å låne. Det vil si samlet gjeld du har fra før. Både resterende boliglån og samlet forbruks- og kredittgjeld.

Deretter setter du inn nedbetalingstiden. Vi har satt 25 år som standard, ettersom flere av bankene som tilbyr omstartslån bruker dette i sine eksempler.

Til slutt setter du hvilken nominell rente du tror du kommer til å få. Kalkulatoren regner selv ut den effektive renten basert etableringsgebyr på 20.000 kroner og 75 kroner i termingebyr.

Som nevnt er det slik at den nominelle renten settes individuelt. Ulike faktorer som spiller inn er blant annet årsinntekten din og hvor mye sikkerhet du har i eiendommen.

Er du usikker på hvilken rente du vil få? Da kan du sende inn en søknad med den blå knappen i kalkulator. Da kontakter vi i løpet av kort tid en bank på vegne av deg og forhandler frem en avtale.

Å motta tilbud om lån er uforpliktende og gratis.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer