768 - Logo Logo/white Copy 9 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

La oss hjelpe dere med å finne flere kunder!

Tjenestetorget har siden 2004 hjulpet kunder og leverandører med å finne hverandre. Bli med på laget, og la oss hjelpe deres firma med å finne de rette kundene.

Som leverandør i Tjenestetorget betaler dere en fast pris per forespørsel dere mottar, det er ingen oppstarts- eller abonnementsavgifter. Tjenestetorget har heller ingen bindingstid, slik at dere kan velge å stoppe tjenesten når dere selv ønsker.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og en uforpliktende prat om hva vi kan tilby. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på 66 77 01 00.

  • 30%

    Vekst i antall salgsforespørsler i år.
  • 8000+

    Salgsforespørsler i snitt per måned.
  • 1000+

    Leverandører som bruker oss i dag.

Bli leverandør på Tjenestetorget

Firmainformasjon

Antall bokstaver: 0

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående det å bli leverandør? Kontakt gjerne en av våre selgere direkte for mer informasjon eller for å komme i gang.

Anbefalinger

Samarbeidet med Tjenestetorget over flere år både ift. drift og utvikling er meget konstruktivt og godt. Kvaliteten på leads leveransen er god. Jeg opplever at Tjenestetorget tenker langsiktig og prioriterer utvikling. Våre innspill til endringer og forbedringer blir besvart raskt og man finner som regel løsninger med godt resultat. Vi setter store krav til våre leverandører og Tjenestetorget er en av de viktigste samarbeidspartnerne våre.

Sector Alarm har samarbeidet med Tjenestetorget i flere år, og synes denne kanalen fungerer bra for oss.

AC senteret har benyttet Tjenestetorget i en årrekke, og kanalen fungerer godt for oss. Kvailteten på leadsene er god, noe som har medført mange salg av varmepumper opp gjennom årene. Denne tjenesten kan jeg trygt anbefale.

Vi har vært kunde hos Tjenestetorget i en lengre periode. Vi opplever å få relevante forespørsler i forhold til vår virksomhet. Skjemaet vi mottar fra brukeren av Tjenestetorget inneholder detaljert informasjon, slik at det er enkelt for oss å gi et konkret tilbud. Tjenesten fungerer også bra for brukerne – som slipper å gjøre operasjonen flere ganger.

Vi i If mottar mange kundeprospekter fra Tjenestetorget fra brukere som er interessert i å se på sine forsikringsbehov, og vi er godt fornøyd med responsen og kvaliteten på leadsene.