Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9

La oss hjelpe dere med å finne flere kunder!

Tjenestetorget har siden 2004 hjulpet kunder og leverandører med å finne hverandre. Bli med på laget, og la oss hjelpe dere med å finne de rette kundene.

 • 30% vekst

  30% vekst

  Vekst i antall salgsforespørsler i år.
 • 8000+ forespørsler

  8000+ forespørsler

  Salgsforespørsler i snitt per måned.
 • 1000+ leverandører

  1000+ leverandører

  Leverandører som bruker oss i dag.
 • Mads Skønberg

  Tjenestetorget står til terningkast 7!

  Jeg har benyttet Tjenestetorget i over 3 år nå, og er veldig fornøyd både med kvaliteten på henvendelser, kontinuiteten og ikke minst salget det gir meg som agent. Har også brukt tjenesten privat ved kjøp av både garasjeport, varmepumpe og radonsanering. Skal jeg gi terningkast av Tjenestetorget som leverandør er tanken min at terningen skulle hatt 7 sider..

Bli leverandør på Tjenestetorget

Firmainformasjon

Antall bokstaver: 0

Kontaktinformasjon

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan virker Tjenestetorget for vårt firma?

  Tjenestetorget hjelper leverandører som dere med å komme i kontakt med nye kunder. Vi finner ut hva brukerne våre ønsker, og bruker denne informasjonen til å foreslå relevante leverandører å be om tilbud fra. Dere velger selv hvilke kriterier dere ønsker å bli funnet gjennom, som for eksempel bestemte produkttyper og hvor i landet dere tilbyr deres tjenester. Dermed kan du gjøre det du og bedriften din er god på, mens vi tar oss av selve markedsføringen.

 • Hvor mye koster det å være tilknyttet Tjenestetorget?

  Gjennom Tjenestetorget betaler dere kun en fast pris per henvendelse dere mottar, det er ingen faste avgifter eller andre tilleggskostnader.

 • Hvor lang bindingstid forplikter vi oss til?

  Tjenestetorget har ingen bindingstid, slik at dere kan velge å stoppe eller starte tjenesten når dere ønsker.

 • Hvor mange henvendelser vil vi motta?

  Det er vanskelig å anslå hvor mange henvendelser dere vil motta, men vi har et jevnt høyt besøkelsestall på alle våre kategorier og de fleste av våre kunder har satt et tak for antall henvendelser per måned.

TILBY Å BLI LEVERANDØR