Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Rissa Kraftlag

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Rissa Kraftlag ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Rissa Kraftlag og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Rissa Kraftlag og andre selskaper

Rissa Kraftlag

Siden 1948 har Rissa Kraftlag vært en generator i utviklingen til det lokale samfunnet. Som en viktig aktør i næringslivet er selskapet opptatt av å skape positive verdier og ringvirkninger.

I dag er konsernet delt opp i flere områder, slik som kraft, elektro, IKT og bredbånd. Med over 70 år i bransjen er dette en solid aktør som vet hva de driver med. Derfor kan du stole på at Rissa leverer bra produkter til en fornuftig pris.

Produkter

Innenfor kategorien kraft tilbyr Rissa Kraftlag kun ett produkt til sine kunder – nemlig solkraft. Dette gjør de i samarbeid med et annet selskap som heter Nortek Elektro As.

Solcellene installeres av montører fra enten Rissa eller Nortek og ferdigmeldes senere til nettselskapet. Da blir du plusskunde, som innebærer å signere en avtale om garantikraft.

Garantikraft

Det vil si at når det er kaldt og lite sol, slik som på vinteren, og solcellene produserer mindre strøm, kan du kjøpe kraft fra Rissa. Mens slik som på sommeren når det er mye sol og du produserer mer kraft enn det du selv bruker. Da vil Rissa kjøpe kraft tilbake fra deg.

Med andre ord er dette en god deal for begge parter. Du er garantert strøm året rundt samtidig som du kan bidra til at flere får tilgang på fornybar energi.

Hva er solkraft?

Solkraft blir produsert ved hjelp av strålene fra solen. Energien fra solen blir konvertert til elektrisk energi via noe som kalles for fotovoltaisk effekt. Det betyr at solens kraft lager spenninger mellom plater inne i solcellen som er laget av stoffet silisium.

Billig strøm

På den måten kan man få gratis strøm, uten å betale for hver kWh som man gjør med en vanlig avtale for strøm. Selv om et anlegg med solceller kan koste litt å montere, vil du over tid kunne spare penger på å ikke betale dyre strømregninger.

I tillegg er jo kraft fra solceller veldig miljøvennlig, så det er bra for både klimaet og lommeboken.

Hvorfor er Rissa en god leverandør?

Selskapet har drevet virksomheten i mange år og har opparbeidet seg solid erfaring i bransjen. Med sterke lokale røtter er de også opptatt av å skape positive verdier for lokalsamfunnet rundt seg.

Hvis du velger Rissa som leverandør av solceller til ditt hjem, vil du få god og tett oppfølging hele veien. Både under installering og i ettertid.

Deres sterke fokus på å gi tilbake til kommunen er en god grunn til å velge Rissa som leverandør. Da vet du nemlig at pengene du betaler for ditt produkt, indirekte går tilbake til samfunnet du er en del av.

Nettside

På selskapets nettside kan man lese mer om blant annet de ulike markedsområdene. Det innebærer kraft, elektro, bredbånd og Dogi Ikt As. Man kan også lese om tips og triks til strøm og hvordan du kan få en tryggere hverdag med elektro.

I tillegg finnes det mer historie om selskapet og hvem som jobber der. På jubileumssiden kan man lese reportasjer, se jubileumsvideo og lese intervjuer i forbindelse med at selskapet fylte 70 år.

Kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Rissa, kan du ringe de på telefonnummer 73 85 92 00. Eller man kan sende de en e-post til adressen [email protected] eller [email protected]

Hvis det gjelder noe akutt utenfor åpningstid kan man ringe til vakttelefonen på nummer 73 85 92 22.

Det finnes et kontaktskjema på hjemmesiden til selskapet. Der må du huke av at du ønsker kontakt med Rissa Kraftlag SA, før du skriver inn meldingen din. Ved å legge igjen e-postadressen din vil de kontakte deg så fort de har anledning og svare på spørsmålet ditt.

Adressen for besøk er:

Årnsethveien 1

7100 Rissa

Postadressen deres er:

Rissa Kraftlag SA

Postboks 38

7100 Rissa

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer