Dette er Tjenestetorget

Siden 2004 har Tjenestetorget hjulpet nærmere 600.000 privatpersoner med å innhente tilbud på produkter og tjenester. Det for at du som forbruker skal gjøre bedre og mer opplyste kjøp. Tjenesten gjør det enkelt å sammenlikne priser og betingelser, og er gratis for deg som forbruker.
Tjenestetorget har i dag avtale med et bredt utvalg leverandører spredt lokalisert i Norge, fordelt på våre 30 ulike tjenestekategorier. Alle våre leverandører vet at de konkurrerer med flere aktører og vil derfor strekke seg ekstra langt for å få deg som kunde.
Tjenestetorget office
Vi sparte nesten 10.000 kr. årlig på 4 privatforsikringer og 800 kr. på vår bedriftsforsikring! 
Dag og Lise Deberitz, Stavern
Utrolig god respons fra eiendomsmeglerne jeg valgte. Jeg gir dette min beste anbefaling!
Asbjørn Midtgård, Oslo

Slik fungerer tjenesten:

1. Du fyller ut ett skjema om tjenesten du ønsker å innhente tilbud på.

2. Skjemaet sendes direkte til de leverandørene du selv valgte. 

3. Tjenesten er gratis og uforpliktene, og du står fritt til å benytte/forkaste de tilbudene du mottar.

Kontakt oss

Anders Wetting
Daglig leder 

[email protected]

Jakub Domagala
Performance Marketing Manager

[email protected]

Øyvind Warhuus
Salgssjef

[email protected]

Nanna Mittag
Key Account Manager

[email protected]

Pavel Osipov
Utvikler 

Sven Håkon Voldum
Designer

[email protected]

Linda Therese Stadeløkken
Digital markedsfører 

[email protected]

Pål Leksan
Kundebehandler 

[email protected]

Dan Bendik Lindberg
Salgskonsulent 

[email protected]

Tjenestetorget AS er et 100 % eid datterselskap av mediekonsernet Budstikka.Media.
Selskapet har siden 2004 hjulpet privatpersoner med å innhente tilbud på tjenester.
Selskapet har sine forretningslokaler i Asker. 

All informasion som du sender til oss via nettsiden eller via vår mobilversjon er beskyttet og overføres kryptert. Tjenestetorget behandler ikke din henvendelse, men vi videreformidler den til de leverandørene du selv har valgt skal motta informasjonen. Disse selskapene er igjen underlagt lovgivning i forhold til behandling av dine personalopplysninger, på lik linje som om du kontakter selskapene direkte.

Her kan du laste ned våre Vilkår for bruk

Ved å ta i bruk våre tjenester samtykker du i disse vilkårene:

Tjenestetorget AS (”Tjenestetorget”) er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som du registrerer om deg selv på våre nettsider. Tjenestetorget vil behandle personopplysningene for administrasjon og oppfølging av dine søk. Skal informasjonen brukes til annet, må dette også angis.

Du kan kreve innsyn i den informasjon som er registrert om deg, og kreve informasjonen oppdatert, rettet og slettet. Du kan henvende deg til behandlingsansvarlig - Tjenestetorget AS, organisasjonsnummer 977 236 304, Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad, [email protected]

Tjenestetorget vil utlevere personopplysninger om deg til annonsørene på Tjenestegorget.no og/eller sende personopplysninger utenlands kun i den grad det er nødvendig for å kunne oppfylle avtale med deg eller for å kunne tilby deg de produkter og tjenester du til enhver tid etterspør. Tjenestetorget forbeholder seg retten til å utlevere opplysninger om deg og/eller din bruk av produkter og tjenester så langt det ansees nødvendig i forbindelse med rettslige prosesser og/eller etterkomme anmodning fra offentlige myndigheter. For øvrig vil Tjenestetorget ikke utlevere personopplysninger.

Tjenestetorget benytter informasjonskapsler, såkalte ”cookies” for å gjøre tjenesten mer brukervennlig. En informasjonskapsel er en liten datafil som identifiserer deg som en unik bruker og gjøre din brukeropplevelse raskere og mer effektiv. Tjenestetorget gir ikke videre slik informasjon til tredjepart. Merk at du kan angi at webleseren skal avvise alle informasjonskapsler eller vise når en informasjonskapsel sendes, men det kan da forekomme at visse tjenester ikke er tilgjengelige.

Tjenestetorget har ikke kontroll over praksis for personvern på annonsørers og andre tredjeparters nettsteder og oppfordrer deg derfor til å alltid sette deg inn i eksterne tjenesters retningslinjer for dette.  

Tjenestetorget har ikke kontroll over eller ansvar for innholdet som publiseres på av annonsører eller andre tredjeparter på Tjenestetorget.no og via linker, og har ikke noe ansvar for slikt innhold.

Tjenestetorget er ikke forpliktet til å involvere seg i eventuelle konflikter mellom to eller flere brukere av tjenesten, eller mellom brukere av tjenesten og en hvilken som helst tredjepart.

I den utstrekning dette tillates av norsk lov frafaller du ethvert krav mot Tjenestetorget, dets representanter og ansatte som måtte oppstå i forbindelse med bruk av Tjenestetorget.no. Tjenestetorget er uansett ikke ansvarlig for indirekte tap. 

Tjenestetorget har fulle rettigheter til varemerker, logoer, handelsnavn, domener, know-how og andre immaterielle rettigheter knyttet til Tjenestetorget. Tjenestetorgets immaterielle rettigheter kan ikke benyttes uten skriftlig godkjenning fra Tjenestetorget. 

Tjenestetorget står fritt til å endre disse vilkårene uten forhåndsvarsel og uten erstatningsansvar. Vi oppfordrer deg til jevnlig å lese vilkårene, slik at du er underrettet om eventuelle endringer i vilkårene.

Her kan du laste ned vilkår for bruk

Takk for din interesse!

Epost %mail_address% er nå lagt til maillisten.

Melg med av

Jeg ønsker ikke lenger å motta nyhetsbrev fra Tjenestetorget.

E-post:

Du er nå meldt av.

Epost %mail_address% vill ikke motta fremtidig mail fra Tjenestetorget.