Bli leverandør!

  • Du betaler en fast pris per forespørsel du mottar
  • Ingen oppstartskostnader eller abonnementsavgift
  • Ingen bindingstid, og du kan stoppe tjenesten når du ønsker

Send inn dette skjemaet, og vi vil kontakte deg for en uforpliktende prat om tjenesten, våre vilkår og hvordan du kan øke tilførselen av nye kunder gjennom Tjenestetorget!

Firmanavn

Ditt navn

Telefon

E-postadresse

Din bedrift:

Anbefalinger fra eksisterende kunder

Securitas Direct har jobbet med Tjenestetorget over mange år og vi har gode erfaringer med dette. Vi kommer i direkte kontakt med mennesker som ønsker et godt tilbud for å sikre sin bolig. I tillegg har vi en god kommunikasjon underveis, som er viktig for oss i et slikt samarbeid.
Martin Sjøblom Roppestad, Securitas Direct
Samarbeidet med Tjenestetorget over flere år både ift. drift og utvikling er meget konstruktivt og godt. Kvaliteten på leads leveransen er god. Jeg opplever at Tjenestetorget tenker langsiktig og prioriterer utvikling. Våre innspill til endringer og forbedringer blir besvart raskt og man finner som regel løsninger med godt resultat. Vi setter store krav til våre leverandører og Tjenestetorget er en av de viktigste samarbeidspartnerne våre.
Gaute Midtsand, Tryg
Vi har vært kunde hos Tjenestetorget i en lengre periode. Vi opplever å få relevante forespørsler i forhold til vår virksomhet. Skjemaet vi mottar fra brukeren av Tjenestetorget inneholder detaljert informasjon, slik at det er enkelt for oss å gi et konkret tilbud. Tjenesten fungerer også bra for brukerne – som slipper å gjøre operasjonen flere ganger.
Ørjan Nilssen, Hasselberg Transport
Våre selgere bruker mye av sin tid til møtebooking og ikke minst tid til selve kundebesøket. Vi er derfor ekstremt opptatt av resultatmålinger som antall leads, % vis konvertering til møter, salg, gjennomsnittsordre, totalomsetning og bunnlinje. Gode resultater i denne analysen er bakgrunnen for at Tjenestetorget har vært en viktig leadskilde for bedriften og våre selgere i en årrekke!
Frode H. Syvertsen, Kjells Markiser
AC senteret har benyttet Tjenestetorget i en årrekke, og kanalen fungerer godt for oss. Kvailteten på leadsene er god, noe som har medført mange salg av varmepumper opp gjennom årene. Denne tjenesten kan jeg trygt anbefale.
Tore Ophuus, ACsenteret
Vi har mottatt kundehenvendelser fra Tjenestetorget i et halv år nå, og fått masse henvendelser på kunder som ønsker befaringer på Mitsubishi Electric varmepumper, flere henvendelser enn forventet. Kvaliteten på henvendelsene er god og resultert i flere salg. Vi er også godt fornøyd med oppfølgingen vi får i fra Tjenestetorget.
Tone Halmrast, Miba
Vi i If mottar mange kundeprospekter fra Tjenestetorget fra brukere som er interessert i å se på sine forsikringsbehov, og vi er godt fornøyd med responsen og kvaliteten på leadsene.
Berit Sveberg, IF
Vi er veldig fornøyd med Tjenestetorget, det gir oss ekstra tilgang på potensielle oppdrag. Tjenestetorget er et meget godt konsept, tilrettelagt både for forbrukere og tilbydere av ulike tjenester. Vi får i tillegg til kundehenvendelsen også mye nyttig informasjon om kundenes spesifikke behov.
Soliman Sarwar, Privatmegleren Panorama
Sector Alarm har samarbeidet med Tjenestetorget i flere år, og synes denne kanalen fungerer bra for oss.
Tone Løkken, Sector Alarm
For vår virksomhet innebar en avtale med Tjenestetorget et tidskille i forhold til å skaffe nye oppdrag!
Birger Tennøe, Advokatfirmaet Tennøe
TT Finans har benyttet inngående henvendelser fra Tjenestetorget som en av sine hovedkanaler for etablering av nye kundeforhold siden august 2008. Dette kundeforholdet har vi hatt meget god inntjening på i årenes løp. Videre kan nevnes at vi har hatt utelukkende gode erfaringer med tanke på tilpasninger og tilrettelegging rent teknisk, opp mot våre egne systemer. Tjenestetorget kan på det sterkeste anbefales for bedrifter i vekst som ønsker en solid og forutsigbar kanal for nye potensielle kunder.
Terje Danielsen, TT Finans

Bli leverandor

Hvordan motta salgsforespørsler?

Tjenestetorget tilbyr din virksomhet konkrete salgsforespørsler fra privatpersoner og bedrifter som ønsker et tilbud fra deg på de tjenester/produkter du tilbyr. Hver måned formidler vi ca 7.000 salgsforespørsler innenfor våre ulike kategorier. Vi samarbeider med små, mellomstore og store bedrifter, og vår fleksible løsning gjør at tjenesten fungerer like bra for små som store virksomheter. 

Sammen med deg som kunde skreddersyr vi vår løsning tilpasset dine behov, slik at du mottar forespørsler som er relevante og av høy kvalitet for deg. Vi kan segmentere våre forespørsler på blant annet geografisk område (fylker, kommuner og postnummer), på produktnivå, hvilke type kunder du ønsker etc. Vi tilpasser også volum av salgsforespørsler til din virksomhet.

Ved å motta salgsforespørsler fra Tjenestetorget vil du treffe en stor målgruppe i kjøpsmodus. Ved hjelp av bred markedsføring i digitale kanaler, primært søkemotorer, sosiale medier og bannerannonsering hos de største norske nettsidene, vil du motta forespørsler fra brukere du ellers ikke ville nådd.

Vilkår:
  • Du betaler en fast pris per forespørsel du mottar
  • Ingen oppstartskostnader eller abonnementsavgift
  • Ingen bindingstid, og du kan stoppe tjenesten når du ønsker

Våre vilkår er enkle, og det er liten risiko ved å teste ut tjenesten. Du har selv kontrollen på hvor mange salg våre forespørsler gir og kostnaden ved å bruke tjenesten, og kan enkelt måle lønnsomheten opp mot andre salgs- og markedsføringskanaler du benytter.

Kontakt oss

Har du spørsmål til tjenesten eller Tjenestetorget, ta kontakt med oss på mail eller telefon. Nedenfor finner du også kontaktinformasjon direkte til våre selgere. 

Dan Bendik Lindberg
Salgskonsulent
Tjenestetorget AS er et 100 % eid datterselskap av mediekonsernet Budstikka.Media, hvor Amedia er største aksjonær.
Selskapet har siden 2004 hjulpet over 450.000 privatpersoner med å innhente tilbud på produkter og tjenester.
Selskapet har sine forretningslokaler i Asker.