Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Isolasjon og etterisolering

Isoleringstiltak kan være en god investering, og ikke minst bedre bokomforten. Og det er ikke bare i gamle hus dette bør vurderes. Det kan ofte være like fornuftig og nødvendig å etterisolere hus som ble bygd på 1960- og 70-tallet, og faktisk helt fram til i dag. 

Ved å fylle ut skjemaet under, vil du motta tilbud fra flere leverandører av isolasjon/isolering for din bolig. På neste side velger du selv hvilke leverandører du ønsker tilbud fra.

Tjenesten er gratis og uforpliktende!


Råd om
isolering
Av Øyvind Warhuus, Økonomisk rådgiver i Tjenestetorget.

Etterisolering er ofte noe av det mest lønnsomme du kan gjøre, spesielt i eldre hus. Etterisolering gir lavere fyringsutgifter og øker bokomforten.

Les alle tips

Et lønnsomt tiltak i mange tilfeller

Å etterisolere boligen er ofte noe av det mest lønnsomme du kan gjøre, spesielt i eldre hus. Etterisolering gir lavere fyringsutgifter, øker bokomforten og kan øke verdien på boligen ved et eventuelt salg.

Begynn med taket eller loftgulvet

Varmen stiger oppover, derfor er det svært effektivt å isolere tak eller loftgulvet.

Nyere hus kan også trenge etterisolering

Det er ikke bare gamle hus som trenger etterisolering. Nyere hus kan også være dårlig isolert. En termograferingstest gir svar på dette.

Støtteordninger fra ENOVA

Husk at du kan få økonomisk støtte til svært mange ENØK-tiltak. Det kan faktisk vippe økonomien i prosjektet over til det lønnsomme. Men sjekk med kommunen eller ENOVA før du går i gang, av og til kreves det at jobben utføres på en spesiell måte for å få støtten.

Skal du bo lenge i huset eller selge neste år?

Ikke alle tiltak lønner seg ved et raskt videresalg. Men skal du selv bo lenge i huset, øker lønnsomheten i prosjektet.

Gi lik informasjon til de leverandørene du forhører deg med

For at du skal kunne få sammenlignbare tilbud må du gi de samme type informasjon. Ellers risikerer du å sammenligne epler og pærer. Derfor kan det være en fordel å bruke ett standardisert skjema som her på Tjenestetorget, som sendes ut på anbud til de leverandørene av isolering du selv velger.

Start utfylling her!

Bygningstype

Byggeår

Størrelse

Hvor godt isolert er bygningen?

Hvor vurderes det isolering?
(Velg en eller flere)

Loft
Vegger
Etasjeskiller
Grunnmur/kjeller
Isolering mot tele

Kontaktopplysninger

Navn

Evt. Firmanavn (valgfritt)

Adresse

Postnummer

Poststed

Fylke

Kommune

Telefonnummer

E-post

Jeg ønsker å motta relevant informasjon og oppfølging fra Tjenestetorget på e-post.
Bra tjeneste for innhenting av tilbud på isolering.
Rask respons.
Lett å bruke.
Geir Gamo, Larvik
Meget rask tilbakemelding fra leverandører av isolering, til konkuransedyktige priser. Undertegnede opplever tjenestetorget som en god løsning.
Frank K. Møgster, Porsgrunn