Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

OBOS

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet OBOS. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil OBOS Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra OBOS Forsikring og andre selskaper

OBOS

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra OBOS og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

OBOS 

Med nesten en halv million medlemmer er OBOS Norges avgjort største boligbyggelag. Som det opprinnelige navnet (Oslo Bolig- og Sparelag) antyder, virket de til å begynne med utelukkende i Oslo-området. I dag har imidlertid OBOS-konsernet sin virksomhet flere steder i landet samt Sverige og Danmark.

OBOS forsikring

OBOS forsikring ble etablert i 2007 og fungerte i nærmere 10 år som et markedskorrektiv hva gjelder pris og kvalitet. I 2017 inngikk de imidlertid et samarbeid med Tryg forsikring. Det innebar blant annet at hele kundemassen samt alle ansatte ble overført til dem. 

Tryg forsikring er med sine over 300 000 kunder Norges tredje største forsikringsselskap. Og som OBOS-medlem kan du være trygg på at du får de beste forsikringene de har å tilby. I det følgende skal vi se nærmere på nøyaktig hvilke forsikringsfordeler du som OBOS-medlem har.

OBOS forsikringspakke

OBOS har samlet noen av de vanligste og viktigste forsikringene i en egen pakke. Denne løsningen inkluderer reiseforsikring, innboforsikring og ulykkesforsikring og gjelder hele familien hvis du vil det. Mens innboforsikringen kommer med en fast OBOS-pris, får du minst 13% avslag på de to andre fra Tryg. 

Har du flere forsikringer gjennom OBOS og Tryg, kan du imidlertid få så mye som 23% i samlerabatt. Forsikringspakken inkluderer i tillegg til gode priser også en rekke andre fordeler. Du får blant annet tilgang til lege- og bolighjelp. Det vil si at du kan enkelt kan kontakte og rådføre deg med fagpersonell. 

Videre dekker Tryg opptil ti timers psykologhjelp. Det gjelder uansett om det dreier seg om veiledning til deg, barna dine eller ekteskapet. 

Personforsikring

Ordet “forsikring” leder for mange tankene hen på skadeforsikring. Men også personer, liv og helse kan forsikres. Det betyr naturligvis ikke at man kan forsikre seg mot sykdom, ulykker eller dødsfall. Det det derimot betyr, er at du og dine nærmeste stiller sterkere skulle ulykken først være ute. 

Mange har delt økonomi og er avhengig av å være to for å få det til å gå rundt. Skulle noe uventet skje en av partene, kan personforsikringen være det som avgjør om man kan beholde huset eller ikke. 

OBOS personforsikring inkluderer både uføreforsikring og livsforsikring. Førstnevnte gir deg ekstra trygghet skulle du av en eller annen grunn oppleve varig arbeidsuførhet. Blir du 50% ufør eller mer, vil du få en erstatningssum utbetalt. Dette er penger fritatt fra inntektsskatt, og forsikringen gjelder helt til du er 60 år.  

Livsforsikringen utbetales på samme måte, men gjelder ved dødsfall som følge av sykdom eller ulykke. Du kan selv velge hvor stor forsikringssummen på begge disse forsikringene skal være. Rammen er fra i underkant av én million til nærmere tre millioner. 

Andre forsikringer du kan velge

OBSO beskriver innboforsikringen sin som “en av markedets beste”. Og det ikke helt uten grunn: Ikke bare er prisen svært konkurransedyktig, innboforsikringen deres dekker også såkalte uflaksskader og bekjempelse av veggdyr.

En annen særegen dekning som forsikring gjennom OBOS gir deg, er bilforsikring med parkeringsforsikring og uflaksskader. Husdyrforsikringen deres har også høstet mye skryt. De har skreddersydde løsninger for katte-, hunde- og hesteeiere. Og i 2019 vant de en pris for beste forsikring i kategorien “husdyr”.  

Erfaringer med OBOS forsikring

Nettsteder som Bytt.no tillater kunder å dele erfaringer med hverandre. Obos forsikring er ikke å finne her. Søker du derimot opp Tryg forsikring, vil du se at de havner ganske nøyaktig midt på treet. En annen ting du fort vil legge merke til, er at omtalene spriker svært mye. 

Dette er et kjent trekk ved slike tjenester og forteller på sett og vis mer om tjenesten enn selskapet. De som tar seg bryet med å legge igjen omtaler, har gjerne gjort seg spesielt gode eller dårlige erfaringer. Den gjennomsnittlige og mer nyanserte kundeopplevelsen vil dermed ikke være tilgjengelig. 

Derfor anbefales det på generell basis å ikke utelukkende velge forsikringsselskap på grunnlag av slike omtaler. 

Kundeservice og kontakt

Ettersom Tryg tok over OBOS’ forsikringsvirksomhet, er det dem du som forsikringskunde bør kontakte. Mange av de vanligste spørsmålene står besvart på hjemmesiden deres. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt der, kan du kontakte dem på følgende måter:

Telefon: 91 50 40 40 mellom 08:00 og 21:00 fra mandag til torsdag. På fredag stenger kundesenteret 20:00, og lørdager 17:00. 

Ellers har Tryg en chat på nettsidene sine som er betjent mellom 08:00 og 17:00 alle hverdager. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer