Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

OBOS Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

OBOS Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

OBOS Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet OBOS. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil OBOS Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra OBOS Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra OBOS og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

OBOS 

Med nesten en halv million medlemmer er OBOS Norges avgjort største boligbyggelag. Som det opprinnelige navnet (Oslo Bolig- og Sparelag) antyder, virket de til å begynne med utelukkende i Oslo-området. I dag har imidlertid OBOS-konsernet sin virksomhet flere steder i landet samt Sverige og Danmark.

OBOS forsikring

OBOS forsikring ble etablert i 2007 og fungerte i nærmere 10 år som et markedskorrektiv hva gjelder pris og kvalitet. I 2017 inngikk de imidlertid et samarbeid med Tryg forsikring. Det innebar blant annet at hele kundemassen samt alle ansatte ble overført til dem. 

Tryg forsikring er med sine over 300 000 kunder Norges tredje største forsikringsselskap. Og som OBOS-medlem kan du være trygg på at du får de beste forsikringene de har å tilby. I det følgende skal vi se nærmere på nøyaktig hvilke forsikringsfordeler du som OBOS-medlem har.

OBOS forsikringspakke

OBOS har samlet noen av de vanligste og viktigste forsikringene i en egen pakke. Denne løsningen inkluderer reiseforsikring, innboforsikring og ulykkesforsikring og gjelder hele familien hvis du vil det. Mens innboforsikringen kommer med en fast OBOS-pris, får du minst 13% avslag på de to andre fra Tryg. 

Har du flere forsikringer gjennom OBOS og Tryg, kan du imidlertid få så mye som 23% i samlerabatt. Forsikringspakken inkluderer i tillegg til gode priser også en rekke andre fordeler. Du får blant annet tilgang til lege- og bolighjelp. Det vil si at du kan enkelt kan kontakte og rådføre deg med fagpersonell. 

Videre dekker Tryg opptil ti timers psykologhjelp. Det gjelder uansett om det dreier seg om veiledning til deg, barna dine eller ekteskapet. 

Personforsikring

Ordet “forsikring” leder for mange tankene hen på skadeforsikring. Men også personer, liv og helse kan forsikres. Det betyr naturligvis ikke at man kan forsikre seg mot sykdom, ulykker eller dødsfall. Det det derimot betyr, er at du og dine nærmeste stiller sterkere skulle ulykken først være ute. 

Mange har delt økonomi og er avhengig av å være to for å få det til å gå rundt. Skulle noe uventet skje en av partene, kan personforsikringen være det som avgjør om man kan beholde huset eller ikke. 

OBOS personforsikring inkluderer både uføreforsikring og livsforsikring. Førstnevnte gir deg ekstra trygghet skulle du av en eller annen grunn oppleve varig arbeidsuførhet. Blir du 50% ufør eller mer, vil du få en erstatningssum utbetalt. Dette er penger fritatt fra inntektsskatt, og forsikringen gjelder helt til du er 60 år.  

Livsforsikringen utbetales på samme måte, men gjelder ved dødsfall som følge av sykdom eller ulykke. Du kan selv velge hvor stor forsikringssummen på begge disse forsikringene skal være. Rammen er fra i underkant av én million til nærmere tre millioner. 

Andre forsikringer du kan velge

OBSO beskriver innboforsikringen sin som “en av markedets beste”. Og det ikke helt uten grunn: Ikke bare er prisen svært konkurransedyktig, innboforsikringen deres dekker også såkalte uflaksskader og bekjempelse av veggdyr.

En annen særegen dekning som forsikring gjennom OBOS gir deg, er bilforsikring med parkeringsforsikring og uflaksskader. Husdyrforsikringen deres har også høstet mye skryt. De har skreddersydde løsninger for katte-, hunde- og hesteeiere. Og i 2019 vant de en pris for beste forsikring i kategorien “husdyr”.  

Erfaringer med OBOS forsikring

Nettsteder som Bytt.no tillater kunder å dele erfaringer med hverandre. Obos forsikring er ikke å finne her. Søker du derimot opp Tryg forsikring, vil du se at de havner ganske nøyaktig midt på treet. En annen ting du fort vil legge merke til, er at omtalene spriker svært mye. 

Dette er et kjent trekk ved slike tjenester og forteller på sett og vis mer om tjenesten enn selskapet. De som tar seg bryet med å legge igjen omtaler, har gjerne gjort seg spesielt gode eller dårlige erfaringer. Den gjennomsnittlige og mer nyanserte kundeopplevelsen vil dermed ikke være tilgjengelig. 

Derfor anbefales det på generell basis å ikke utelukkende velge forsikringsselskap på grunnlag av slike omtaler. 

Kundeservice og kontakt

Ettersom Tryg tok over OBOS’ forsikringsvirksomhet, er det dem du som forsikringskunde bør kontakte. Mange av de vanligste spørsmålene står besvart på hjemmesiden deres. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt der, kan du kontakte dem på følgende måter:

Telefon: 91 50 40 40 mellom 08:00 og 21:00 fra mandag til torsdag. På fredag stenger kundesenteret 20:00, og lørdager 17:00. 

Ellers har Tryg en chat på nettsidene sine som er betjent mellom 08:00 og 17:00 alle hverdager. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.