Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Eika Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Eika Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Eika Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Eika. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Eika Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Eika Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Eika og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Eika Forsikring

Selskapet leverer sikre og brukervennlige tjenester, spesielt tilpasset kundenes behov. Eika Forsikring er en del av Eika-gruppen som omfatter bank, forsikring, sparing, pensjon, finansiering, kort og eiendomsmegling. Denne alliansen er blant de aller største aktørene i finansmarkedet i norge.

Hovedkontoret ligger i Oslo, mens forsikringsvirksomheten drives fra Hamar. Servicesenteret ligger på Mustad utenfor Gjøvik, og konsernsjef er Hege Toft Karlsen. I dag jobber rundt 150 ansatte i forsikringsselskapet. 

Eika Forsikring er Norges sjette største forsikringsselskap. Du kan enkelt kjøpe den mest populære forsikringer digitalt. Vil du ha tilbud på andre forsikringer, kan du ta kontakt med din lokale bank, eller kontakte kundeservice via nettsiden eika.no. Enten du er privatperson, landbrukskunde eller en liten bedrift, finner du en forsikring som passer deg. 

 • Nøkkeltall 1. halvår 2018
 • 180 680  kunder (avtaler) innen skadeforsikring
 • 64 800 kunder (avtaler) innen personforsikring 
 • 2,88 milliarder i bestandspremie 

Eika Forsikring bil

Finn forsikringen som passer deg og din bil perfekt inne på nettsidene til forsikringsselskapet. Du kan ved hjelp av et spørreskjema, huke av på forskjellige faktorer som kan påvirke prisen på forsikringen din. I tillegg til faktorer der det kan skille mye mellom de forskjellige forsikringsselskapene. Sjekk dekningen og finn forsikringen som passer for bilen din. 

Det aller viktigste du tar i betraktning når du skal velge forsikring til bilen, er hvilken bil du har og hvor langt du planlegger å kjøre i løpet av et år. 

Du får en bilforsikring som er blant markedets aller beste, særlig med tanke på bonusordning og dekning. 

Dette får du på bilforsikringen:

 • Startbonus på 50%
 • Maksimalt 5 år til toppbonus
 • Samme bonus på bil 1 og bil 2
 • Leiebil hele perioden bilen er på verksted ( Bil Pluss )
 • Bil Pluss dekker feilfylling av tank. Du får både tømming av tank og rens av tank om du har valgt den beste bilforsikringen. 

Eika reiseforsikring

Du kan velge mellom to forskjellige forsikringer, Reise pluss og Reise. De to forsikringene varierer i pris, men man får til gjengjeld mer igjen når uhellet først er ute, om man velger den dyreste forsikringen. 

 • Forsikringen gjelder jobbreiser og ferie inntil 77 dager.
 • Dekker behandlingsutgifter og hjemtransport ved ulykke og sykdom.
 • Avbestillings- og ulykkesforsikring er inkludert. 


Reise Pluss
Pluss-forsikringen er en femtilapp dyrere i måneden, men det er ikke uten grunn. I motsetning til Reise standard, dekker Plussforsikringen:

 • Actionfylte aktiviteter
 • Ubegrenset avbestillingsforsikring
 • Ubegrenset bagasje
 • Utvidet sum på enkeltgjenstander - 30.000kr
 • Utvidet sum på sykkel - 30.000kr
 • Ingen egenandel ved skade

Ett stort pluss med reiseforsikringen Eika Forsikring tilbyr, er at den gjelder med en gang du går ut døren hjemme. Skulle du, mot all formodning, bli syk, dekker den det økonomiske tapet. Det samme gjelder ved tyveri av gjenstander eller forsinkelser når du er på tur. 

Husk å alltid ha en god reiseforsikring på pakkelista når du skal på tur!

Forsikring - Hus og Hytte

En god husforsikring sørger for at du er sikret dersom noe uforutsett skulle skje. Husforsikring dekker blant annet:

 • Skader ved vann-, brann og naturskader, samt skader ved tyveri. 
 • Rettshjelp og tap av husleieinntekter
 • Erstatter ombygging av bolig dersom du er utsatt for en ulykke og av den grunn blir invalid. 

Eika forsikring UNG

UNG-forsikringen er for alle under 34 år og koster bare 160 kroner i måneden. I pakken får du  alle de beste forsikringene, som sikrer deg både hjemme og når du er ute på tur.

Lurt å samle forsikringer i ett selskap

To av tre forsikringskunder har oppgitt at de har samlet alle sine forsikringer hos en leverandør. Det som viser seg er at kundene som samler forsikringene sine på ett sted, er adskillig mer tilfreds med forsikringene sine enn de som har flere forsikringer hos forskjellige leverandører.

Eika har utmerket kundeservice

Kundetilfredsheten hos forsikringsselskapene er bedre enn noen gang, og i EPSI sin forsikringsstudie er Eika helt i toppen. De utmerker seg særlig på kundeservice og får svært gode resultater på kundetilfredshet. Kundene opplever god oppfølgning og en forsikring som er enkel å forholde seg til. 

Eika Forsikring - Kundeservice og kontakt

For å melde skade kan du ringe 915 03 850 eller sende e-post. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra 08:00 til 16:00. Skal du melde skade, kan du gjøre det på nett, telefon eller e-post.

Telefon: (+ 47) 915 03 850
Skadeforsikring - [email protected]
Personforsikring - [email protected]
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.