Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

DNB Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

DNB Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

DNB Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet DNB. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil DNB Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra DNB Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra DNB og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

DnB Forsikring 

Forsikringsselskapene til DNB og Sparebank 1 fusjonerte 1.januar 2019, og dermed ble forsikringsselskapet Fremtind født. Begge bankene fortsetter å distribuere forsikringene fra Fremtind under egen merkevare. 

DNB ASA har en eierandel i Fremtind på 35 prosent og Sparebankgruppen 1 eier 65 prosent. DNB har opsjon på å kjøpe seg opp til 40 prosent eierandel. 

DNB Reiseforsikring

Når du skal velge reiseforsikring, står valget mellom forsikringene Reise Best og Reise Basis. Reise Best er en reiseforsikring som dekker alle typer reiser, og er kåret til beste reiseforsikring fem år på rad av Norsk Familieøkonomi. 

Vil du ha en mindre omfattende, og litt billigere reiseforsikring, kan Reise Basis være en passende reiseforsikring for deg. 

Før du tar et valg bør du tenke gjennom hva du har behov for på dine reiser, og hvor stor sikkerhet du ønsker å ha når du er ute og reiser. Hovedforskjellen på forsikringene er at Reise Best ikke har egenandel, og at Best reise har bedre dekning på alle områder samt dekker reiser inntil 90 dager. Reise basis dekker reiser inntil 45 dager. 

I tabellen nedenfor finner du tre eksempler på forskjellene på kompensasjon ved utvalgte hendelser. 

Type Best  Basis
Tyveri av penger 10.000 3.000
Forsinket bagasje 6.000 2.500
Egenandel Ingen egenandel 500 kt

DNB Livsforsikring

DNB tilbyr livsforsikring for deg og familien. De har to forskjellige forsikringer, en for barn og ungdom og en for voksne. Barneforsikringen er kåret til en av landets beste barneforsikringer av Dine Penger og Norsk Familieøkonomi. Forsikringen sikrer utbetaling ved sykdom, ulykke og invaliditet.
Kundene kan velge mellom tre forskjellige pakker: Basis, Pluss og Super.

  • Forsikring for barn og ungdom - Trygg oppvekst
  • Forsikring for voksne - Trygg fremtid

DNB Forsikring Ung

Hvem passer forsikringen for?

Ung er en forsikringspakke for unge mellom 18 og 33 år. Forsikringen passer for personer i denne aldersgruppen som har innbo til en verdi av 500.000 kroner eller mindre. Ønsker du å være forsikret ved ulykke, og klarer deg med en noe enklere reiseforsikring? Da er dette forsikringen for deg!

Hva dekker forsikringen?

Forsikringen er tredelt og inkluderer innboforsikring, ulykkesforsikring og reiseforsikring. Innboforsikringen dekker dine klær, møbler og eiendeler. Ulykkesforsikringen dekker skader ved ulykke inntil 500.000 kroner. Reiseforsikringen er enkel og dekker reiser opptil 45 dager med minst en overnatting.

DNB Forsikring - Student og trenger en billig forsikring? Denne forsikringen koster bare 149 kroner i måneden og er tilstrekkelig for de aller fleste studenter. Trenger du en bedre forsikring, kan du ta kontakt og få en tilpasset avtale. 

DNB forsikring - bil

Bulker du bilen din trenger du ikke å bekymre deg for bonustap, nå får nemlig alle kunder en bulk i året gratis. Dette betyr at alle kunder kan benytte deg av forsikringen en gang i året ved småskader, uten at det medfører bonustap på forsikringen din. 

Med en bilforsikringen får du:

  • En skade i året uten tap av bonus (Regler og vilkår gjelder)
  • Unik dekning
  • Konkurransedyktige priser på forsikring


Alle Best-forsikringer har dekningsgaranti. Dette betyr at forsikringen har den beste dekningen i landet. Finner du et selskap som har bedre dekning, eller dekker mer, vil du få samme dekning. 

Enkelt å flytte forsikring:

  • Du kan flytte forsikringen din når du vil, uavhengig av forfall hos nåværende selskap
  • Du finner forsikringspapirene dine i nettbanken
  • Selskapet ordner med oppsigelse av forsikring. Du trenger ikke å signere noe som helst. 

DNB forsikring - tlf

DNB har ingen spesifikk forsikring for mobiltelefoner, men mange av forsikringene dekker tyveri og uhell både innenfor og utenfor hjemmet og på reise. Dekningsgraden avhenger i stor grad av hvilke forsikringer man har. De fleste basis-forsikringer har dårlig dekning på telefoner, mens Pluss og Super ofte kan dekke både skade og tyveri av telefon. 

Rabatt på forsikring hos DNB

Jo flere forsikringer du har, dess større rabatt får du på forsikringene. Med tre forskjellige skadeforsikringer får du fem prosent rabatt. Legger du på en forsikring til - fire forsikringer - får du 10 prosent rabatt. Den største rabatten på skadeforsikring får du ved 5 forsikringer, da får du hele 15 prosent rabatt. 

DNB Kundeservice og kontakt

For rask og sikker behandling av din sak, anbefales det at du melder inn skaden på nett. Du kan melde inn skader på bil, hus, reise og andre skadeforsikringer på nett. 

Tyveri, brannskader og personskader i trafikken skal meldes fra om umiddelbart på telefon - + 47 915 04818. 

Adresser

Skadeforsikring:
DNB Forsikring
Postboks 1600 Sentrum
0021 Oslo

Livsforsikring:
DNB Livsforsikring
Postboks 7500
5020 Bergen
 

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.