Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

Remember

Tilbyr i dag flere typer utlånsprodukter som forbrukslån og kredittkort. re:member er eid av EnterCard Norge, filial av EnterCard group AB. Videre er det Swedbank og Barclays Bank som eier EnterCard. 

Få tilbud på forbrukslån fra Remember og andre banker

Remember

Har du et drømmeprosjekt du aldri helt får økonomien til å gjennomføre? Da er du kanskje en av de som vurderer et forbrukslån. Remember er en av aktørene som tilbyr dette.

Remember tilbyr kundene sine kredittkort, forbrukslån og et eget reward-program som kan gi deg gode fordeler når du handler på nettet med kredittkortet fra Remember. Faktisk kan du få så mye som 25 % rabatt i enkelte butikker.

Lån fra Remember

Mange går rundt med et drømmeprosjekt i tankene, men ofte vet man ikke helt hvordan man skal få realisert det. Det kan være vanskelig å finne god nok plass i økonomien, til at det er mulig å få til. Da må man skaffe seg et lån.

Forbrukslån er noe man velger når man kanskje ikke har muligheten til å ta opp et lån med sikkerhet. Det er litt høyere rente på slike lån, men det kan gi deg det du trenger for å komme i gang med prosjektet ditt.

Re:member

Hos Re:member kan du låne fra 10 000 kroner og opp til 350 000 kroner. Renten er fra 7,85 % til 19,95 %. En kredittvurdering vil blant annet avgjøre hva slags rente du ender opp med.

Et godt sted å starte kan være med å sette opp et regnestykke der du får oversikt over ønsket lånebeløp, hvor mye du skal betale ned på det hver måned og hvor lang tid det tar å innfri det i sin helhet. Da kan du også finne ut av akkurat hvor mye det vil koste å ta opp et slikt lån.

Få tilbud fra flere enn bare Remember

Før du bestemmer om du skal gå for Remember eller ikke, burde du først ta en titt på andre forbrukslån/kredittkort. Da kan du nemlig finne ut hvor du får den beste avtalen, den laveste renten, og på den måten kan du spare penger.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.